Thursday, 25 April, 2024

Η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στα Γιαννιτσά και τα προεκλογικά μηνύματα!

Η ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών το βράδυ του Σαββάτου, 8 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο «Πέλλα» πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Οι νέοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

με προσκεκλημένους ομιλητές τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο και τον δικηγόρο, Υπεύθυνο Τ.Α. ΟΝΝΕΔ, Μπάμπη Τσιανάκα.

Σχεδόν όλη η Τοπική-Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Πέλλας, παραβρέθηκε στην εκδήλωση, με κάποιες βέβαια, ηχηρές απουσίες από πρωτοκλασάτα στελέχη!

Το παρόν έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα και το μέλλον που επιθυμεί να έχει η Θεσσαλονίκη, με τη σύνδεση της Μακεδονίας και τη σχέση του με τα Γιαννιτσά.

Οι ομιλητές άφησαν αιχμές για την κυβερνητική πολιτική, επεσήμαναν το μείζον ζήτημα της Μακεδονίας, χωρίς όμως να ακουστεί αυτοκριτική και πέρα από τη νομοθέτηση του «Κλεισθένη» και τις επικείμενες αλλαγές στην Τ.Α. δεν ακούστηκε επί της ουσίας κάτι σχετικό με την εκδήλωση…

Ο κ. Καλαφάτης μίλησε για τα σενάρια προκήρυξης ημερομηνίας των εκλογών και υποστήριξε ότι μπορεί να προκύψουν οποιαδήποτε στιγμή. “Εμείς τις θέλουμε άμεσα, αύριο το πρωί, γιατί έτσι θα αποτρέψουμε την κύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών”…

Περισσότερα και βίντεο σε επόμενη ανάρτηση!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου