Friday, 29 March, 2024

Η… «καταγγελία» που έφαγε τη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Αν και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29/3/2016 περιελάμβανε 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη, ένα προ ημερησίας κράτησε περισσότερο από μία ώρα και… υπεραναλύθηκε!

skidra

Όλα ξεκίνησαν από μία αναφορά για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης που σε συνέντευξη του σε τοπικό έντυπο Μέσο έκανε μία ‘’καταγγελία’’ για την κατάσταση στον χώρο απόθεσης απορριμμάτων, δίπλα στο στρατόπεδο και την αποθήκη που χρησιμοποιείται – και χρησιμοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια βέβαια – και συνέχεια υπήρχαν προβλήματα.

Η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου υποστήριξε ότι υπάρχουν ζητήματα, όμως γίνονται προσπάθειες από το υπάρχον προσωπικό ενώ ο κ. Καραγιάννης απάντησε πως: «Πολλά θα παραδεχτώ, όμως τα προβλήματα είναι χρόνια. Εκείνος ο χώρος πλέον δεν είναι μεταφόρτωσης, αλλά χωματερή. Έγινε καταγγελία από μένα και καθαρίστηκε μετά… Έχω και τις σχετικές φωτογραφίες…».

skidra3

skydras

Η δήμαρχος επέμεινε ότι «Με τα capital controls δημιουργήθηκε το πρόβλημα, αλλά με εμάς το ζήτημα είναι ότι καθαρίσαμε το μέρος. Όταν τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν δέκα οκτάμηνα και συν διπλάσιοι μόνιμοι και πάλι υπήρχαν προβλήματα, τώρα γίνεται τεράστια προσπάθεια με εννέα άτομα προσωπικό, με φιλότιμο, με θέματα ατόμων ΑΜεΑ, με τα καύσιμα…».

Ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Χ. Μακρίδης ρώτησε τον κ. Καραγιάννη: «Εσείς ποτέ τραβήξατε φωτογραφίες; Όταν ρίχναμε τα σκουπίδια; Πάντα καθαριζόταν…».

Επιπλέον, ο κ. Καραγιάννης ισχυρίστηκε ότι «Μέσα από τους λογαριασμός της ΔΕΗ τα ποσά που εισπράττονται από τη δημοτική αρχή θα έπρεπε να είναι ανταποδοτικά και να δίνονται στην καθαριότητα ενώ ζήτησε στην επόμενη συνεδρίαση να δοθούν τα στοιχεία με τα ποσά που εισπράττονται…

Η κ. Ιγνατιάδου πάντως επεσήμανε πως: «Πήγα σε πόσες συνεδριάσεις ΚΕΔΕ, κλπ και λέω ότι είστε ο μοναδικός αυτοδιοικητικός που λέει δεν είναι θέμα τα κάπιταλ και η υποχρηματοδότηση! Κάποιος μπορεί να ασκεί αντιπολίτευση με καταγγελίες και κάποιοι με ήθος και συνεργασία. Κάθε μέρα λέμε ότι παλεύουμε να τα καταφέρουμε…».

Ακόμη, η δήμαρχος είπε ότι εξετάζεται να κατασκευαστεί άλλος χώρος το επόμενο διάστημα.

Η εξέλιξη και τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν σε νεότερη ανάρτηση.

Χ.Π.

Η… «καταγγελία» που έφαγε τη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου