Friday, 29 March, 2024

Η Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντά υποψηφίους για το δήμο Σκύδρας και μας τους παρουσιάζει!

Δυναμικά, η δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου και εκ νέου υποψήφια, βγαίνει μπροστά, ξεκινώντας τις επαφές με ανθρώπους που θα στελεχώσουν το Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών»

καθώς η διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου μπαίνει στην τελική ευθεία και τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά είναι θετικά τόσο για την ίδια, όσο και για το Συνδυασμό.

Τις προηγούμενες ημέρες η κα Ιγνατιάδου είχε τις πρώτες συναντήσεις και δημοσίευσε με ενθουσιασμό τα νέα στελέχη που θα πλαισιώσουν την παράταξη, που όπως αναφέρει, με τις απόψεις, τις ιδέες τους και το κοινό τους όραμα για τον Δήμο θα υπηρετήσουν ακούραστα τους δημότες.

Η παρουσίαση από τη δήμαρχο:

Η μεγάλη ανεξάρτητη κομματικά, αυτοδιοικητική παράταξή μας, μεγαλώνει συνεχώς και πολύ γρήγορα…Νέα, ικανά, ορεξάτα, έντιμα στελέχη την πλαισιώνουν… Τιμά εμένα προσωπικά και τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ η συμμετοχή της Ιωάννας Βέργου. Ιωάννα μου, καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!

Και συνεχίζουμε με τις γυναικείες υποψηφιότητες: Ανατολή Κοσέογλου, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και το συνδυασμό μας, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! Η συμμετοχή σου, τιμά εμένα και όλον τον συνδυασμό…

Άλλος ένας άνθρωπος, ακούραστος υπηρέτης της παράδοσης και του πολιτισμού, που όσες φορές χρειαστήκαμε, ως Δήμος, τη βοήθειά του, μας την πρόσφερε απλόχερα… καλωσορίζουμε στη μεγάλη ομάδα μας, τον Γιάννη Τοπούζη… η συμμετοχή του στην παράταξή μας, με τιμά και τιμά όλον τον συνδυασμό… Γιάννη μου, καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Επίσης, θέλω να τονίσω, ότι τιμά εμένα προσωπικά, αλλά και τον συνδυασμό μου, η συμμετοχή της προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρίας Λαμπρίδου, στην ομάδα μας, στην οποία την καλωσορίζω και της εύχομαι ολόθερμα καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

*η κεντρική φώτο από τη συνάντηση με την υποψήφια Ιωάννα Βέργου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου