Tuesday, 23 April, 2024

Η Κρύα Βρύση τίμησε τον δικό της ήρωα, Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπως έχει οριστεί άλλωστε να πραγματοποιείται την Κυριακή μετά την 16η Αυγούστου

(ημέρα του 1974 από την οποία χάθηκαν τα ίχνη του Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη), υλοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση μνήμης στον συντοπίτη μας αγνοούμενο από τα γεγονότα της Κύπρου το 1974, Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη, σε συνεργασία φέτος του Συλλόγου Ποντίων “Αλ. Υψηλάντης” Κρύας Βρύσης και της Εν.Ε.Εφ. (Ένωση Ελλήνων Εφέδρων) Κρύας Βρύσης στο μνημείο προς τιμήν του Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη, σε κεντρικό πάρκο της πόλης.
Τηρουμένων των φετινών συνθηκών, λόγω κορονοϊού, χωρίς επισήμους και πολλούς καλεσμένους, παρά μόνο με την παρουσία λίγων μελών, των δύο φορέων και συγγενών του αγνοούμενου, πραγματοποιήθηκε δέηση υπέρ ανευρέσεως του, κατάθεση στεφάνων και παράδοσης τιμητικής πλακέτας εκ μέρους της ΕΝ.Ε.ΕΦ. στην οικογένεια του Κων/νού Τσιτιρίδη.
Δεν θα μπορούσε για μία ακόμη χρονιά να μην είναι συγκινησιακά φορτισμένο το κλίμα, ιδιαίτερα όταν έγινε αναφορά στον Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη, εκ μέρους του εκπροσώπου της ΕΝ.Ε.ΕΦ. στο σύντομο χαιρετισμό του, όπως σε όλους τους αδικοχαμένους νέους με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.Λύσανδρος Αμιτζόγλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου