Thursday, 25 April, 2024

Η ομάδα του Νέου Πυρσού Πετριάς στη δήμαρχο Σκύδρας

Τη Δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Πετριάς, Γρηγόρης Βόλτσης

στο γραφείο της, στο δημαρχείο, μαζί με το νέο διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Πυρσού, όπου τους υποδέχθηκαν μαζί με την Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη. Νεαρά παιδιά ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου για να επαναλειτουργήσει ο σύλλογος της Πετριάς.
Η κα Ιγνατιάδου αφού τους συνεχάρη για την ενέργεια τους αυτή, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι, η δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΤΚ δήλωσαν θα είναι στο πλευρό τους σε ότι ζητήσουν.
Η αρχή έγινε με προμήθεια υλικού για βάψιμο των αποδυτηρίων και επισκευές σε βλάβες υδρευσης που υπάρχουν στα αποδυτήρια.


Όπως αναφέρει ο κ. Βόλτσης: “Συνεχίσαμε με κόψιμο χόρτο στο γήπεδο για να αθλούνται οι αθλητές υπό κατάλληλες συνθήκες και θα συνεχίσουμε την βοήθεια όταν μας το ζητούν.
Καλή συνέχεια στα παιδιά, καλή αγωνιστική περίοδο”.
Ο Στάθης Τυριακίδης επίσης, δηλώνει: “Ως νέο διοικητικό συμβούλιο του ποδοσφαιρικού συλλόγου Νέος Πυρσός Πετριάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εμείς με τη σειρά μας τη Δήμαρχο μας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πετριάς Γρηγόρη Βόλτση, καθώς επίσης και όλους τους επαγγελματίες του χωριού και όχι μόνο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της ομάδας.
Με εκτίμηση το Δ.Σ. ΝΕΟΣ ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου