Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων με τον Πρωθυπουργό

Πραγματοποιήθηκε, συνάντηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΠΟΤ)

με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός της οποίας ήταν να ενημερωθεί ο κ. Πρωθυπουργός για τον δίκαιο αγώνα μας που αφορά την άμεση αντιμετώπιση του οξύτατου Δημογραφικού προβλήματος της πατρίδος μας και η προστασία των οικογενειών με τρία τέκνα.
Συζητήθηκε μεταξύ των άλλων η βασική, πάγια και δίκαιη πρότασή μας για τον χαρακτηρισμό των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων. Καταθέσαμε τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις δημογραφικής πολιτικής την στήριξη της Ελληνίδας μάνας, την στήριξη στην εργασία των μητέρων τρίτεκνων οικογενειών (επιδοματική πολιτική για την εργασία), τη στέγαση, την ενέργεια και τις μεταφορές.
Ο κ. Πρωθυπουργός αν και φάνηκε να έχει επαρκή ενημέρωση, άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις μας και συζήτησε μαζί μας τον σχεδιασμό που έχει κάνει μέχρι τώρα για την δημογραφική πολιτική στη χώρα μας και αναγνώρισε την αναγκαιότητα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος με σοβαρές και άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσες και υλοποιήσιμες τις προτάσεις μας και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα λάβει πρωτοβουλίες για μια νέα υλοποιήσιμη και συνολική δημογραφική πολιτική με σκοπό την οριστική επίλυση του προβλήματος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργο Μακεδονίας Θράκης Σταύρο Καλαφάτη για την ουσιαστική στήριξη προς την Ομοσπονδία μας και την παρέμβαση του για την πραγματοποίηση της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό
Στη συνάντηση συμμετείχαν: Πρόεδρος Ντιούδης Αντώνιος (Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Πέλλας)
Αντιπρόεδρος: Κολιώνης Χρήστος (Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Ν. Κιλκίς)
Αν. Γραμματέας: Αποστολόπουλος Ιωάννης (Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Αλμυρού Βόλου)
Ταμίας: Πρωτονωταρίου Νίκη (Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Σαλαμίνας)
Αν. Ταμίας: Πατρής Αστέριος (Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Δίον Λιτοχώρου Ολύμπου Πιερίας)
Εκπρόσωπος Τύπου: Μπουγιουκλή Ιωάννα (Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης), ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Εστίας Τριτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης Δροσος Τσαβλης και η Ταμίας Αθανάσια Χαραμπίδου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου