Friday, 19 April, 2024

Η ΟΝΝΕΔ Πέλλας συζήτησε με τον δήμαρχο Πέλλας

Στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του θέματα

που αφορούν την πορεία της Αυτοδιοίκησης σε τοπικό επίπεδο, αλλά και τις ευκαιρίες που πρέπει να δοθούν στους νέους ανθρώπους, για να συμμετέχουν σε αυτή.
Η συζήτηση ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, και όπως περιγράφεται σε σχετικό δελτίο τύπου, που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Πέλλας, στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Στάμκου, βρήκαν έναν αρωγό σε αυτή την προσπάθεια.
Ειδικότερα τα στελέχη, μεταξύ άλλων αναφέρουν τα εξής:
“Οφείλαμε καιρό τώρα τη σημερινή μας επίσκεψη στον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, προκειμένου να συζητήσουμε μαζί του για την ενασχόληση των νέων με την τοπική αυτοδιοίκηση και ομολογουμένως βρήκαμε έναν αρωγό στην προσπάθειά μας, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε θεωρεί μείζον θέμα τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να αξιοποιηθούν ουσιαστικά νέοι άνθρωποι και να προσφέρουν στα κοινά του τόπου μας. Επιπλέον, τέθηκε και το θέμα της εκ νέου αλλαγής του εκλογικού νόμου και με ποιούς τρόπους αυτό επηρεάζει την λειτουργία των δήμων, καθώς αναμένεται να λύσει αρκετά ζητήματα που είχαν προκύψει.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δήμαρχο”
Στην επίσκεψη αυτή συμμετείχαν οι παρακάτω:
*Μάκης Δημητριάδης Μέλος πολιτικής Επιτροπής ΝΔ,
*Θωμάς Σεβαστιαδης, αναπληρωτής στο εκτελεστικό γραφείο ΟΝΝΕΔ
*Κώστας Κορσαβαιδης υπεύθυνος τομέα οικονομικής εξόρμησης ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας, *Βασιλεία Ιωαννίδου μέλος κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, *Αλέξανδρος Αξιωτίδης υπεύθυνος οργανωτικού ΟΝΝΕΔ Πέλλας
*Λάζαρος Σιόντας υπεύθυνος τομέα κινητοποίησης ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου