Friday, 29 March, 2024

Η Πέλλα στο “Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα”

Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum “Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα” live εκπομπή αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Πέλλα και στην Πιερία ITNNEWS.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στο αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη στις 11:30 από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Μαρία Πουλουκτσή και στις 11:45 από το Τμήμα Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Αναστασια Καραχισαρλή, στο αφιέρωμα για τη Χαλκιδική μαζί μας θα βρίσκεται στις 12:00 ο Γ. Διευθυντής Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής Γ. Μπρουτζάς και στις 12:15 εκπρόσωπος της τουριστικής προβολής του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στο αφιέρωμα για την Πέλλα μαζί μας θα βρίσκεται στις 12:30 ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας Πασχάλης Αλέξανδρος, στις 12:45 η κα Ρούλα Γουγούση από τον Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, στο αφιέρωμα για την Πιερία μαζί μας θα βρίσκεται στις 13:00 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, στις 13:15 ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κατερίνης Γ. Νταντάμης και στις 13:30 ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Ευάγγελου Γερολιόλιου.

Οι καλεσμένοι θα παρουσιάσουν τους χειμερινούς προορισμούς της περιοχής τους , την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος Γ. Καραχρήστος.

Κατά τη διάρκεια, αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr 

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forumwww.xeimerinopanorama.mact.gr

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebookhttps://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκπομπή κάνετε εγγραφή https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου