Friday, 19 April, 2024

Η παρέλαση στην Αριδαία

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Αριδαία με την παρέλαση μαθητών και μαθητριών του δήμου. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Αριδαίας

stefania

stefaniaaridaia

katathesi

katathesi3

aridaia2

aridaia3

aridaia4

aridaia6

Το δικό του μήνυμα για την ημέρα έστειλε ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

dimarxosaridaia
“Χρόνια πολλά με υγεία και περίσκεψη! Όλοι μαζί, ενωμένοι με έναν κοινό στόχο: Να βγούμε νικητές από την κρίση που βιώνουμε!
Σήμερα είναι μία διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό. Είναι η επέτειος της μεγάλης επανάστασης του 1821 χάρη στην οποία χαιρόμαστε σήμερα την ελευθερία μας και μια σπουδαία μέρα για την ορθοδοξία με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Για να απολαμβάνουμε σήμερα την ελευθερία μας, κάποιοι έδωσαν το αίμα τους. Ως άξιοι συνεχιστές τούτων των ένδοξων προγόνων όλοι εμείς οι νεώτεροι Έλληνες καλούμαστε για άλλη μια φορά να κάνουμε την υπέρβαση και να αναμετρηθούμε με την ιστορία. Να αφήσουμε πίσω ότι μας κρατά χαμηλά. Τιμούμε τη μνήμη των αγωνιστών και δεν ξεχνούμε όσα έκαναν για εμάς. Εύχομαι να φανούμε αντάξιοι των αγώνων τους και να παραμείνουμε όρθιοι απέναντι σε όλες τις προκλήσεις”.

Η παρέλαση στην Αριδαία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου