Thursday, 28 March, 2024

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας τη Δευτέρα

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00μμ, για την κοπή βασιλόπιτας και για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο
1ο. Έγκριση λειτουργίας «Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Αλμωπίας» με τη δωρεά – χορηγία της εταιρείας «ΑΡΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΕ» για την εκπαιδευτική στήριξη μαθητών με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια του Δήμου
2ο. Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων, έτους 2016
3ο. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών, εκποίησης, εκμίσθωσης, και μίσθωσης κινητών και ακίνητων πραγμάτων του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2016
4ο. Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ελέγχου καταστημάτων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου
5ο. Αντικατάσταση μέλους επιτροπής σφράγισης
Α) καταστημάτων του Δήμου Αλμωπίας και
Β) παιχνιδοκατασκευών (σε εφαρμογή της ΚΥΑ 36873/2007)
6ο. Αντικατάσταση μέλους Τριμελούς Επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων του Δήμου Αλμωπίας για την έκδοση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών.
7ο. Ορισμός Επιτροπών σύμφωνα με τα άρθρα 28 και 46 του ΕΚΠΟΤΑ (αριθμ.11389/1993) και του Δ.Κ.Κ. – Ν.3463/2006.
8ο. 1η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού, οικ. έτους 2016
9ο. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας, οικ. έτους 2016 (αρίθμ. απόφασης 01/2016 ΔΗΚΕΑ)
10ο. Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Αλμωπίας
11ο. Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Δήμου Αλμωπίας
12ο. Έγκριση ή μη τοποθέτησης φορητής ράμπας ΑΜΕΑ επί του πεζοδρομίου της οδού 4ης Νοεμβρίου 10 στην Αριδαία, στο «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1»
13ο. Τροποποίηση της αρίθμ. 247/2011 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την παραχώρηση της χρήσης από το ΚΕΚΠΑ, του ισογείου του δημοτικού κτιρίου του Παλαιού Δημαρχείου.
14ο. Έγκριση µετάβασης του ∆ηµάρχου και του Αντιδημάρχου, κ. Μπάτση Χρήστου, στην Αλεξανδρούπολη για συµµετοχή τους στο συνέδριο της Κ.Ε.∆.Ε. µε θέµα «Μοντέλα ∆ιαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α. – Εκτίµηση Χωρικών, Πληθυσµιακών και Οικονοµικών Παραµέτρων».

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας τη Δευτέρα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου