Friday, 19 April, 2024

Η Σκύδρα τίμησε τον πολιούχο της, τον Άγιο Στέφανο

Η Σκύδρα τίμησε τον πολιούχο της, τον Άγιο Στέφανο, με θρησκευτική κατάνυξη, παρουσία κλήρου και λαού.
Όπως αναφέρει η δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στον πατέρα Αντώνιο Κορέστη, όπως και στους πατέρες Αθανάσιο, Ευστράτιο, Δαυιδ, Χριστόδουλο, Δημήτριο, στους ιεροψάλτες, στην εκκλησιαστική επιτροπή, στους νέους μας που με χαρά συνδράμουν στο έργο της εκκλησίας μας και βεβαίως στις ακούραστες κυρίες του συσσιτίου.

Εύχομαι ο Άγιος Στέφανος να μας βοηθά και να μας καθοδηγεί.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλη τη Σκύδρα!


Τέλος, την ημέρα αυτή επιλέγουμε να τιμήσουμε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ως μία ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας και του αγώνα που έδωσαν την τελευταία χρονιά, αλλά και τις προηγούμενες χρονιές, για να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αγώνας για να ανοίξουν τα φτερά και τους ορίζοντές τους.

Ευχή μου να είναι πάντα υγιείς και να κατακτήσουν τη ζωή, τους στόχους τους, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Να κοιτάνε μπροστά, με ελπίδα και αισιοδοξία, με δύναμη, ο ήλιος βγαίνει για όλους!! Ποτέ όμως να μην ξεχάσουν τις αρχές που πήραν από τις οικογένειές τους, τις βάσεις και τις ρίζες τους…ένας σωστός επιστήμονας, πρώτα είναι κορυφαίος άνθρωπος…
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά μας, στους γονείς και στους καθηγητές. Εμείς, ως δημοτική αρχή ήμασταν και θα είμαστε δίπλα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, πράττοντας ότι απαιτείται, αρκεί να σας πω ότι για 5 σχολικές μονάδες του δήμου μας, μεταξύ των οποίων το Λύκειο Σκύδρας και Καλής, εντασσόμαστε σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης (αλλαγή κουφωμάτων και συστημάτων θέρμανσης κυρίως), έργο αρχικού προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ.

*κεντρική φωτο Δημήτριος Αναστασιάδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου