Thursday, 28 March, 2024

Η Σκύδρα ‘φόρεσε’ ήδη τα γιορτινά της! “Χωρίς ψέματα και υποκρισία” λέει η δήμαρχος

Η Σκύδρα ‘φόρεσε’ ήδη τα γιορτινά της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να ανεβάσει την ψυχολογία του κόσμου…
Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, είπε την καλημέρα της, μέσω της σελίδας της στο φβ, σήμερα, “από την όμορφη και Χριστουγεννιάτικη Σκύδρα μας, που είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλον τον κόσμο!
Στολισμένη από πολύ νωρίς, πρώτη από όλες τις γύρω πόλεις, για να τονώσουμε την ψυχολογία όλων και να τους οδηγήσουμε στην πόλη μας” όπως ανέφερε.
Η δήμαρχος, σημειώνοντας πως: “Οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως με ατομική ευθύνη, με προστασία και εμβολιασμό, με πίστη, αγάπη και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε και πάλι” αφήνει υπονοούμενο προς… συγκεκριμένους αποδέκτες, τονίζοντας πως: 
“Οι εικόνες διαψεύδουν αυτούς που ισχυρίστηκαν δημόσια, απωθώντας τον κόσμο από την πόλη μας, ότι δεν είναι στολισμένη η Σκύδρα, ενώ είναι οι άλλες πόλεις! όπως ότι δεν στολίζει η δημοτική αρχή, αλλά οι καταστηματάρχες!!!


Όλος ο στολισμός είναι από τον δήμο Σκύδρας, στην πόλη και τα χωριά μας, εκτός από τα ψηλά μπλε λαμπάκια-βροχή, τα οποία αγόρασαν κάποιοι καταστηματάρχες και τοποθετεί ο Δήμος Σκύδρας, για να υπάρχει κάτι επιπλέον που θα τονώσει περισσότερο το γιορταστικό κλίμα. Να σημειώσω ότι ο επιπλέον στολισμός ήταν και πάλι ιδέα και πρωτοβουλία της Μαίρης Φωτιάδου, πριν από κάποια χρόνια.
Επιπλέον, βλέπετε ότι σε καμία άλλη πόλη, τουλάχιστον του δικού μας μεγέθους, αλλά και μεγαλύτερου δεν υπάρχει τέτοιος στολισμός από Δήμο… Τόση εμπάθεια πια!
Ας ευχηθούμε να νιώσουμε όλοι το πνεύμα των ημερών, χωρίς ψέματα και υποκρισία και να έχουμε όλοι καλές γιορτές με υγεία πρωτίστως…” καταλήγει η κα Ιγνατιάδου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου