Friday, 29 March, 2024

Η Στέλλα Γκιόση, από τα Άθυρα, στα Καλλιστεία… αποκαλύπτει τα σχέδια της και την απόφαση να λάβει μέρος!

Η Στέλλα Γκιόση είναι από τα Άθυρα Πέλλας και στα 17 της ξέρει τι θέλει και προσπαθεί να πετύχει τους στόχους της.

Μετά τη δήλωση συμμετοχής της στα φετινά Καλλιστεία Star Hellas, επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες κοπέλες και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και το… ύψος της, που αγγίζει το  1,85! Διεκδικεί τον τίτλο της MISS YOUNG GS HELLAS 2020.

Τι δήλωσε στον «Λόγο της Πέλλας»:

Πώς αποφάσισες να λάβεις μέρος στα Καλλιστεία;

Κατάγομαι από τα Άθυρα της Πέλλας. Αν και η κοινωνία είναι μικρή, αυτό δε με εμπόδισε να πάρω την απόφαση και να ακολουθήσω το όνειρο μου. Ο διαγωνισμός των καλλιστείων είναι για μένα ένας τρόπος να με γνωρίσει καλύτερα το κοινό και να διευρύνω τις γνωριμίες μου με ανθρώπους από τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.Θέλεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο τελειώνοντας το σχολείο ή είναι ο στόχος σου να πετύχεις στο μοντελινγκ;

Από πολύ μικρή συνειδητοποίησα ότι θα ήθελα να βρίσκομαι στο χώρο του μόντελιγκ. Οι φωτογραφήσεις, οι πασαρέλες και οι συνεργασίες με γνωστές εταιρίες της μόδας ήταν πράγματα που μου κινούσαν το ενδιαφέρον. Έτσι αυτό έγινε στόχος ζωής και πλέον είμαι σίγουρη ότι το μόντελιγκ είναι αυτό που θέλω να κάνω, αυτό που με εκφράζει και αγαπώ.

Είχαν αντίρρηση οι γονείς σου ή ήταν θετικοί στην απόφαση σου αυτή;

Μόλις ανακοίνωσα στους γονείς μου την απόφαση μου για τον διαγωνισμό των Καλλιστείων, χάρηκαν πάρα πολύ. Είναι πολύ υποστηρικτικοί και θέλουν και οι ίδιοι να εξελιχθώ και να πετύχω σε αυτόν τον χώρο. Άλλωστε βλέπουν και οι ίδιοι πως είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να είναι ως το μελλοντικό μου επάγγελμα.Όσο για τα… υπόλοιπα, πιο «πιπεράτα», δηλαδή, αν οι άλλες κοπέλες στα δοκιμαστικά είναι συμπαθείς, αν έχουν καλές σχέσεις… ή βγαίνουν κακίες, δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός! Οπότε, θα έχουμε να μάθουμε μετά , με τα Καλλιστεία! Καλή επιτυχία στη Στέλλα Γκιόση στον διαγωνισμό και σε ότι σχεδιάζει για το μέλλον! (δείτε και εδώ, για όλες τις συμμετοχές και λεπτομέρειες…)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου