Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η ΤΕ του ΚΚΕ μας… καταγγέλλει ότι είμαστε “τακίμια” με τις εργοδοσίες! Τι πίνετε πείτε μας!

Καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ 

Ατόφια η επιστολή του ΚΚΕ:

Είναι φανερό ότι η δράση των κομμουνιστών μέσα και έξω από τα εργοστάσια και τους χώρους δουλειάς, ενοχλεί την κυβέρνηση, την εργοδοσία και τους διάφορους μηχανισμούς τους. Είναι ενοχλητικό για αυτούς να ενημερώνονται οι εργαζόμενοι για τα αντιλαϊκά μέτρα που περνάνε, για τα δικαιώματα μέσα στους χώρους δουλειάς, για όλους εκείνους τους νόμους που διευκολύνουν την κερδοφορία των αφεντικών σε βάρος των εργαζομένων. Φοβούνται την οργάνωση των εργατών.       

Για αυτό και καταφεύγουν σε επιθέσεις ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ, όπως πρόσφατα έξω από το εργοστάσιο «Κρόνος» από τραμπούκο της εργοδοσίας.

 Στο «παιχνίδι» η εργοδοσία φαίνεται ότι βάζει ακόμα και δημοσιογράφους.  Η  παραποίηση του πρόσφατου δελτίου τύπου της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας του ΚΚΕ, από την εξόρμηση μελών του Κόμματος σε εργοστάσιο της Σκύδρας, δείχνει ότι δεν πρόκειται για «αστοχία» κάποιου συγκεκριμένου δημοσιογράφου, αλλά για συνειδητή παρέμβαση’. Και όπως φαίνεται η «ανεξάρτητη» κατά τα άλλα ηλεκτρονική εφημερίδα  «Λόγος της Πέλλας», ενοχλήθηκε όσο και οι εργοδότες της περιοχής.

Τέτοιες ενέργειες όσο λάσπη και να πετούν, δεν μας πτοούν. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται μπροστά στην ενημέρωση και οργάνωση των εργαζομένων, στους αγώνες ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές. Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να καταδικάσουν τέτοιες πρακτικές.

Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

Απάντηση του “Λόγου της Πέλλας” 

Προφανώς και δεν υπάρχει κανένα συμφέρον και δεν “πετάμε λάσπη” όπως κάνετε εσείς κύριοι… και μάλιστα στον ανεμιστήρα και γυρίζει πίσω σε σας! Τι κάνατε διαφορετικό από αυτό που γράψαμε ή προσθέσαμε και θιχτήκατε; Αλήθειες; Με ποιους μιλήσατε; (δείτε εδώ) Συζήτησαν (λέει το δελτίο τύπου) με τους εργαζόμενους για τις συνθήκες και τους όρους εργασίας, μέσα στους συγκεκριμένους χώρους δουλειάς, για το ποιος είναι ο αναγκαίος στην παραγωγή και ποιος τελικά είναι αυτός που καρπώνεται τους κόπους των εργαζομένων. (μοίρασαν φυλλάδια και έφυγαν, δλδ!). Που; Πάνω στο μηχανάκι που φαίνεται στη μία φωτο που έδωσαν ένα φυλλάδιο στον έναν υπάλληλο και μέσα από το αυτοκίνητο που έδωσαν άλλο ένα; Που μόνο που δεν τους κυνήγησαν για να τα δώσουν; Αα, μάλλον τους πέτυχαν στο άδειο λεωφορείο! Να μην το συνεχίσουμε κύριοι (αλήθεια εσείς που εργάζεστε είπαμε και έχετε την άνεση να αφήνετε τις δουλειές σας και να πηγαίνετε να “συζητάτε ή να μοιράζετε φυλλάδια”, με άδεια δημοσίου μήπως; να μας στείλετε έγγραφα αδείας ή ρεπό)! Όσο για την αντικειμενικότητα μας ως μέσον, σας την έχουμε αποδείξει ανά τα χρόνια-και ως έντυπο, που συνήθως ήμασταν και το μόνο ΜΜΕ του νομού που καλύπταμε τα θέματα σας! Εμείς έχουμε και τις αποδείξεις ανά τα χρόνια που ήμασταν παρόντες και αντικειμενικοί και δημοσιεύαμε θέματα σας. Κοιτάξτε να βρείτε εργασία σε “δικά σας παιδιά” από το να τους φορτώνετε κουπονάκια και τα υπόλοιπα των εργοδοσιών, δίκαια-άδικα, να τα καταθέτει ο γραμματέας σας στη Βουλή, για αυτό τον ψήφισε ο κόσμος και έχει λόγο στο Κοινοβούλιο. 

Εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. στα Γιαννιτσά με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή

Παρουσίαση ψηφοδελτίου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δήμου Πέλλας

Ολυμπία Παπαδοπούλου: Παρουσίαση υποψηφιότητας για τον δήμο Πέλλας

“Λαϊκή Συσπείρωση” Πέλλας, Ολυμπία Παπαδοπούλου: Το επόμενο διάστημα να συναντηθούμε στους αγώνες

Το ΚΚΕ για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στο Δήμο Πέλλας

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος, τελικά! Καλή σας συνέχεια. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου