Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Βουκουρέστι

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [Ιnternational Ρolice Association], πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή

στις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023 στο Βουκουρέστι Ρουμανίας.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, είχαμε την τιμή να μας υποδεχθεί στο κεντρικότερο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης [Politia Sector 1] αντιπροσωπεία Ρουμάνων συναδέλφων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Ρουμανίας Mihai Tartareanu και τον τοπικό Διευθυντή Αστυνομίας της Περιφέρειας 4 Βουκουρεστίου DGPMB-Πολιτικός Τομέας 1. Εκεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κων/νο Χριστοδούλου και μέλη της Τοπικής μας, μεταξύ των οποίων και ο Αστυνομικός Δ/ντής Πέλλας Α/Δ Πέτρος Περδικάτσης, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων στη διοργάνωση της 16ης Φιλικής συνάντησης  τον περιελθόντα Νοέμβριο στο Λουτράκι Αλμωπίας Πέλλας, όπου είχαμε τη χαρά κι εμείς από πλευράς μας να υποδεχθούμε Ρουμάνους αστυνομικούς-μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των αστυνομικών Υπηρεσιών της κάθε  Χώρας, ενώ  μετά το πέρας  της συνάντησης ανταλλάξαμε αναμνηστικά και δώρα.

Επίσης κατά το διάστημα παραμονής μας στην όμορφη πρωτεύουσα της Ρουμανίας επισκεφτήκαμε τα αξιοθέατα της πόλης, γνωρίζοντας την  σπουδαία ιστορία της, αλλά και τη σύγχρονη πλευρά του Βουκουρεστίου. Αναχωρώντας την 19η Φεβρουαρίου, για την έδρα μας, την Πέλλα, γεμάτοι με ευχάριστες αναμνήσεις, ανανεώσαμε το ραντεβού των  επόμενων δράσεων και εκδρομών, με πολλές προτάσεις και ιδέες για την πραγματοποίηση τους.

Ευχαριστούμε θερμά:

-Το Εθνικό Τμήμα της χώρας μας, που μέσω του υπευθύνου διεθνών σχέσεων Αχιλλέα Μπέγα, μας έφερε  σε επαφή με τους Ρουμάνους συναδέλφους, πραγματοποιώντας εγκάρδια συνάντηση  μαζί τους.

-Το Εθνικό Τμήμα της Ρουμανίας και ιδίως τον Πρόεδρο, αγαπητό φίλο της Ένωσής μας, Mihai Tartareanu, για το ενδιαφέρον, τις διευκολύνσεις  και την υποδοχή που μας επιφύλαξε στις εγκαταστάσεις του κεντρικότερου Αστυνομικού Τμήματος της πόλης.

-Τα  μέλη και τους φίλους της Τοπικής μας, για τη συμμετοχή τους στη φετινή μας εκδρομή  και γενικά για το ότι στηρίζουν και  αγκαλιάζουν τις δράσεις μας, παρέχοντας έτσι δύναμη και κουράγιο στο Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, για συνέχιση των προσπαθειών ανάδειξης των αρχών και  των αξιών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNAΤIONAL POLICE ASSOCIATION], που δεν είναι άλλες από την αγάπη, τη φιλία και  την αλληλεγγύη, αλλά και την προσπάθεια για την ανάδειξη του έργου του Έλληνα αστυνομικού και της Αστυνομίας μας.

-Το Τουριστικό Γραφείο της πόλης των Γιαννιτσών «Περπερίδη Κυριάκου» για την ασφαλή μεταφορά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, κατά την  πραγματοποίηση της εκδρομής.

SERVO PER AMIKECO [Υπηρετώ δια της Φιλίας]

Ο Πρόεδρος Χριστοδούλου Κων/νος

Η  Γραμματέας Γκιαβούρογλου Μαρία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου