Thursday, 28 March, 2024

Η Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Έδεσσας για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας

Ο Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Δ. ΕΔΕΣΣΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει στους δημότες του Δήμου μας ότι στα παλιά σφαγεία (πρώην κτηματολόγιο)

λειτουργεί το κέντρο κοινότητας του Δήμου μας.  Το Κέντρο Κοινότητας στελεχώθηκε από δυο κοινωνικούς λειτουργούς, το ωράριο λειτουργίας είναι 8.00 με 16.00 ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2381025973. Έτσι λοιπόν ο Δήμος Έδεσσας αν και λίγο καθυστερημένα προχωρά στην υλοποίηση του νέου «βραχίονα πρόνοιας».

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε ριζική αναδιάταξη του κοινωνικού κράτους όπου ο πολίτης μέσω του Δήμου (τη πλησιέστερη  μορφή διοίκησης στο πολίτη) θα ενημερώνεται για κάθε επίδομα, πρόγραμμα, υπηρεσία που δικαιούται.

Επισημαίνουμε ότι ο ρόλος του δημάρχου θα είναι μόνο εποπτικός αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σπάει άλλο ένα απόστημα του  πελατειακού κράτους  δεν θα χρειάζεται πλέον η μεσολάβηση του πολιτευτή, του δημάρχου ή του βουλευτή για να απολαύσει κάποιος τα δικαιώματά του.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το 2015 παραλάβαμε προϋπολογισμό για την πρόνοια 780 εκατ. ευρώ, ενώ το 2017 ψηφίσαμε 1,57 δισ. ευρώ και για το 2019 2,75 δισ. ευρώ. Οι αριθμοί είναι μια ένδειξη της μεγάλης αλλαγής που επιτελείται.

Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου