Thursday, 28 March, 2024

Η υπ. Αντιπεριφερειάρχης ΠΑΣΟΚ Πέλλας Κική Παπαδάκη για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Οι εκλογές, για την ανάδειξη της ηγεσίας στην κεντροαριστερά, αποτελούν πλέον παρελθόν. Ακούσαμε τους υποψηφίους, τους στηρίξαμε και αυτήν τη στιγμή

είναι η ώρα να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Και αυτή πρέπει να περιέχει πρώτα το στοιχείο της μαζικής στήριξης του κόσμου προς το νέο πολιτικό φορέα. Όσοι για παράδειγμα βρέθηκαν για κάποια στιγμή εκτός του παραδοσιακού πολιτικού τους φορέα, τώρα στηρίζουν μαζικά αυτήν την συλλογική πολιτική δύναμη, η οποία στο άμεσο μέλλον, είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Η ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα στην χώρα μας, εκτιμώ ότι στοχεύει στην ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού, στην ρεαλιστική εφαρμογή πολιτικών που στοχεύουν στην δημιουργία ενός ισχυρού κράτους και στην ειλικρινή σχέση πολιτών και πολιτικής, για μία αξιόμαχη και αξιόπιστη προσπάθεια που πρέπει να ενώνει τους πάντες.

Η ενότητα εξάλλου είναι το πρώτο ζητούμενο μετά από μια εκλογική αναμέτρηση. Από την πρώτη, έως τον τελευταίο στην λίστα εκλογής, πρέπει να αποδείξουν ότι η προσπάθεια για την ίδρυση αυτού του φορέα τους ενώνει. Ο κάθε ένας μπορεί να εκφράζει προσωπικές θέσεις, όλες αυτές όμως, πρέπει να οδηγούν σε σύνθεση για την δημιουργία πολιτικών υπέρ του πολίτη. Σε αυτές τις εκλογές οι νέοι έδειξαν ότι πιστεύουν και στηρίζουν το καινούργιο. Έτσι, θα συνεχίσουν γιατί το μέλλον τους ανήκει. Αυτό που έγινε ήταν η αρχή.Αυτό που γίνεται φέρνει ένα αισιόδοξο μέλλον. Και αυτό όλοι πρέπει να το ζήσουμε!!!
Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
Η Κική Παπαδάκη Διδάκτωρ
Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ
Τ. Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Τ. Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου