Friday, 29 March, 2024

Θέλετε να μάθετε γιατί όλα τα κορίτσια γράφουν στο Facebook κάτι για 36 cm, 37 cm, 38 cm;

Αν αναρωτιέστε γιατί όλες οι γυναίκες γράφουν στο Facebook: 36 cm , 37 cm , 38 cm, 39 cm… δεν είστε οι μόνοι με αυτήν την απορία

Όλο αυτό είναι ένα.. από τις γνωστά κολπάκια που κάνουν τα κορίτσια κάθε χρόνο, κυκλοφορούν ένα meme στο Internet για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Ποιά είναι η σημασία του 36 cm, 37 cm, 38 cm, 39 cm…; Πρόκειται για το νούμερο παπουτσιού που φοράνε ακολουθούμενο από το cm και μια θλιβερή φατσούλα.

Η ιδέα βέβαια δεν είναι καινούργια και ξεκίνησε από το 2011! Κάθε χρόνο βγαίνει κάτι διαφορετικό για ‘’υπενθύμιση’’ της εξέτασης και… πάλι ήρθε η εποχή του χρόνου … για τη στήριξη της συνειδητοποίησης του καρκίνου του μαστού! Ο Οκτώβριος (κάποιες βιάστηκαν) είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, και εκατομμύρια γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το meme ως πολεμική κραυγή για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη διάγνωση του.

Το ζήτημα για τις γυναίκες, είναι να αφήσουν τα ‘’κολπάκια’’ στο διαδίκτυο και να είναι συνεπείς με το ραντεβού με τον γιατρό τους ώστε κάποια στιγμή όλα αυτά να είναι μια ανάμνηση!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου