Friday, 29 March, 2024

Θεοδωρίδης Θεόδωρος: Σήμερα στις 21:00 ομιλία στην Πέλλα

Χθες, Τρίτη 21 Μαΐου, στην ομιλία του στο Νέο Μυλότοπο αναφέρθηκε στην υποβάθμιση της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου
Μήνυμα νίκης έστειλαν οι δημότες που παρευρέθηκαν στην ομιλία του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στο Νέο Μυλότοπο.
Στην ομιλία του ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας μίλησε για την ενότητα του Συνδυασμού «ΠΕΛΛΑΜΠΡΟΣΤΑ», για την ευρεία αποδοχή της δυνατής ομάδας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε όλο τον Δήμο και ότι είναι έτοιμη να πάμε την Πέλλα Μπροστά. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα ασφαλτικά της τελευταίας εβδομάδας και τα έργα που γίνονται με προχειρότητα και όλα τα υπόλοιπα προεκλογικά τρικ δεν πείθουν πλέον κανένα. Ανήκουν σε άλλες εποχές, είναι παλαιοκομματικές μέθοδοι που δεν πιάνουν πια. Εμείς έχουμε συντάξει ένα πρόγραμμα κοτοστολογημένο, υλοποιήσιμο που θα αρχίζουμε να το υλοποιούμε άμεσα. Για αυτό το λόγο ζητώ τη στήριξή σας από την πρώτη Κυριακή αφού ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι μόνο ο δικός μας συνδυασμός και ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να πάει την Πέλλα Μπροστά».


Επόμενος σταθμός των ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής 26 Μάϊου, είναι η Πέλλα της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας σήμερα στις 21:00, ενώ οι ομιλίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 23/5 στις 20:30 στον Πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης και την Παρασκευή 24/5 στις 21:00 στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου