Friday, 19 April, 2024

Θεοδωρίδης: Στηρίζουμε έμπρακτα τους συμπολίτες μας συνεχίζοντας την διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α.

Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Απριλίου η δεύτερη διανομή

Σχετικά με την δεύτερη διανομή στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει, ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/4 και την Παρασκευή 22/4, ώρες 09:00 – 15:00, στους παρακάτω χώρους:

·         Για τον Δήμο Έδεσσας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα από τον ίδιο χώρο που παρέλαβαν τα προϊόντα της πρώτης διανομής και, συγκεκριμένα, το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιάδος 13, πίσω από το Διοικητήριο,

·         Για τον Δήμο Πέλλας, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα από τον ίδιο χώρο που παρέλαβαν τα προϊόντα της πρώτης διανομής και, συγκεκριμένα, τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών,

·         Για τον Δήμο Αλμωπίας, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα της δεύτερης διανομής από τις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας, ενώ, τα υπόλοιπα συμπληρωματικά προϊόντα της πρώτης διανομής από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

·         Για τον Δήμο Σκύδρας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα από τον ίδιο χώρο που παρέλαβαν τα προϊόντα της πρώτης διανομής και, συγκεκριμένα, τις αποθήκες της εταιρείας Πρ. Παυλίδη (ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ) στο 2ο χλμ Σκύδρας – Γιαννιτσών.

Τα προϊόντα που θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι: ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτέ ντομάτας, μήλα, πορτοκάλια, λάχανο, μαρμελάδα και κοτόπουλο.

Καλό θα είναι οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους επιπρόσθετες σακούλες σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να μεταφέρουν τα προϊόντα που θα παραλάβουν λόγω του όγκου και του βάρους τους.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.

Στα ίδια σημεία θα παραληφθούν και τα προϊόντα πλην των νωπών (κοτόπουλα και φρούτα) για όσους δεν προσήλθαν στην πρώτη διανομή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου