Saturday, 20 April, 2024

Θεοδώρα Τζάκρη: Το πρόσωπο της ημέρας!

Αίσθηση προκάλεσε η υπουργοποίηση της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία αναλαμβάνει το… βαρύ χαρτοφυλάκιο της Βιομηχανίας.


Το όνομα της νέας υφυπουργού δεν είχε ακουστεί μέχρι την στιγμή που ανακοινώθηκε από το στόμα της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη. Σίγουρα αυτό το όνομα αποτελεί και την μεγαλύτερη έκπληξη δεδομένου πως κανείς δεν περίμενε πως ο πρωθυπουργός θα προχωρούσε σε μια τέτοια επιλογή.
Ένα νέο χαρτοφυλάκιο εντός του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού δημιουργείται στη νέα κυβέρνηση, για θέματα βιομηχανίας, το οποίο και αναλαμβάνει η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής Πέλλας, λοιπόν. υπουργοποιείται για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ως υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης το 2009.
Στις 11 Νοεμβρίου 2013 ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά και διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Το 2014, η κ. Τζάκρη έκανε συζητήσεις με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ενταχθεί στο κόμμα. Στις εκλογές της 25η Ιανουαρίου 2015, η Τζάκρη κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πέλλας και πήρε μία από τις τρεις έδρες που κατέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά και τις εκλογές της 2οης Σεπτεμβρίου, με την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, η Θ. Τζάκρη αναλαμβάνει Υφυπουργός Βιομηχανίας.

Θεοδώρα Τζάκρη: Το πρόσωπο της ημέρας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου