Friday, 19 April, 2024

Θωμάς Μπαχαράκης: Συνάντηση με Καράογλου

Η πρώτη μέρα επανέναρξης των σχολικών μαθημάτων στα λύκεια, βρήκε στη νέα του θέση τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θωμά Μπαχαράκη.

Όπως πρώτοι είχαμε γράψει, ο πρώην Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας, θα αναλάμβανε αυτά τα καθήκοντα, ως αναπληρωτής, καθώς ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Παιδείας.
Χτες ο κ. Μπαχαρακης, δέχτηκε στο γραφείο του τον πρώην Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καραογλου, τον οποίο και ενημέρωσε για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων στο χώρο ευθύνης του.
Ο κ. Καράογλου, σε ανακοίνωση του, αναφέρει τα εξής:
“Η επιτυχημένη επαναλειτουργία των λυκείων μονοπώλησε τη σημερινή συνάντηση εργασίας που είχα με τον Διευθυντή Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας Θωμά Μπαχαράκη. Με ενημέρωσε για τα 277 λύκεια που άνοιξαν τις πόρτες τους στην Κ. Μακεδονία, τους 63.601 μαθητές που επέστρεψαν στα θρανία μαζί με περισσότερους από 13.000 εκπαιδευτικούς, αλλά και για τους περισσότερους από 600 καθαριστές/καθαρίστριες και 250 υπεύθυνους κυλικείων που τους ακολούθησαν”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου