Thursday, 28 March, 2024

Θύελλα Σαρακηνών: Αναστολή προπονήσεων μετά το κρούσμα κορονοϊού στον Εδεσσαίο ποδοσφαιριστή της

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε ομάδα της Γ’ Εθνικής είναι γεγονός. Όπως ο «Λόγος της Πέλλας» έγραψε για το πρώτο θετικό κρούσμα στην Έδεσσα (δείτε εδώ)…

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στη Θύελλα Σαρακηνών και άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αναβάλλονται οι προπονήσεις ενώ όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θα υποβληθούν σε τεστ. Θετικός βρέθηκε ο Γιάννης Ουζούνης που θα τεθεί σε καραντίνα μέχρι το επόμενο τεστ.
Η ενημέρωση:
Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις της ομάδος με εντολή του προέδρου. Η απόφαση πάρθηκε προληπτικά, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό και την προστασία του κοινωνικού συνόλου από πιθανή διασπορά του COVID-19. Θετικός, αν και ασυμπτωματικός, βρέθηκε ο παίκτης της ομάδας μας Γιάννης Ουζούνης, μετά από εξέταση που πραγματοποίησε, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Τέλος να σας ενημερώσουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδος θα υποβληθούν προληπτικά σε τεστ κορονοϊου.
Ο Γιάννης Ουζούνης δηλώνει: “Τέθηκα σε καραντίνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα”
“Με απόλυτη ατομική και κοινωνική ευθύνη σας ενημερώνω πως την Πέμπτη 06/08 υποβλήθηκα σε τεστ COVID-19 λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό που θα έκανα τις επόμενες ημέρες και προϋπέθετε την διενέργεια ελέγχου και βγήκα θετικός. Από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και έπειτα τέθηκα σε καραντίνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η κοπέλα μου είναι αρνητική στο τεστ και μπήκε και η ίδια σε καραντίνα καθώς ήταν το άτομο που είχα άμεσες επαφές όπως απαιτείται σε απομονωμένο χώρο εκτός του σπιτιού μας. Ενημερώθηκαν άμεσα τα άτομα που είχα επαφή σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και όσοι ήταν αναγκαίο προέβησαν και οι ίδιοι σε τεστ. Σε ότι αφορά την δίκη μου κατάσταση είμαι καλά δεν έχω κάποιο σύμπτωμα και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τεστ έχω χαμηλό μοριακό φορτίο γεγονός που σημαίνει ότι δεν μεταδίδω εύκολα τον ιό! Είμαι και θα παραμείνω σπίτι μου σε καραντίνα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ! Μέσα από τη δίκη μου εμπειρία και κυρίως το άγχος που προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση και ο κοινωνικός περίγυρος σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε όλοι τις οδηγίες τον ειδικών και να μην παραμελήσετε τυχόν «αθώα» συμπτώματα για το καλό όλων μας! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και εύχομαι όλοι να είστε καλά! Γιάννης Ουζούνης”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου