Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ιγνατιάδου, Γιάννου και Μπίνος στο ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ «Ριζική μεταρρύθμιση στο κράτος με ισχυρούς Δήμους»

Στα Ιωάννινα πραγματοποιείται από τις 30 Νοεμβρίου έως το Σάββατο το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

Το ενδιαφέρον του αυτοδιοικητικού κόσμου είναι στραμμένο το τριήμερο στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, όπου και συζητείται το σύνολο των προβλημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ παρουσιάζονται καινοτόμες προτάσεις, για την ηλεκτροκίνηση, το natura, κα.Με κεντρικό σύνθημα στο ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ «Ριζική μεταρρύθμιση στο κράτος με ισχυρούς Δήμους και τους πολίτες πρωταγωνιστές» Αλλάζουμε. Το Κράτος, τις ζωές μας, την Ελλάδα”, οι τρεις δήμαρχοι του νομού Πέλλας, η Κατερίνα Ιγνατιάδου από το δήμο Σκύδρας, ο Δ. Γιάννου δήμαρχος Έδεσσας και ο Δ. Μπίνος δήμαρχος Αλμωπίας δίνουν το παρών προωθώντας τις θέσεις των δήμων τους.

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Έδεσσας με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ, Γιάννη Μουράτογλου και η κ. Ιγνατιάδου με το διευθυντή του δήμου Στάθη Καστερίδη.Ο Δημήτρης Μπίνος στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ συνάντησε φοιτητές από την Αλμωπία και τους ξενάγησε στους χώρους του Συνεδρίου!Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης προσδιόρισε, ως βασικό στόχο του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Ένωσης την ενότητα και την αποφασιστικότητα της Αυτοδιοίκησης να διεκδικήσει με αίσθημα ευθύνης μία ριζική μεταρρύθμιση του κράτους με βασικούς άξονες την αποκέντρωση, την τοπική ανάπτυξη και την προώθηση της απασχόλησης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου