Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ισχυρή βροχόπτωση και προβλήματα στο νομό Πέλλας

Έντονη βροχόπτωση στην πόλη των Γιαννιτσών και την ευρύτερη περιοχή είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα με κάποιους φωτεινούς σηματοδότες να βρίσκονται εκτός λειτουργίας, οπότε για όσους κυκλοφορήσουν με οχήματα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Οι δρόμοι ήδη έχουν μετατραπεί σε ποτάμια

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως έξω από την πόλη των Γιαννιτσών, αλλά και τα γειτονικά χωριά, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αλλά και της υπερχείλισης χειμάρρων, καταγράφονται πλημμύρες σε καταστήματα. Τα καιρικά φαινόμενα όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι εκδηλώθηκαν από χθες το μεσημέρι, με ‘’έξαρση’’ και έντονες τοπικές βροχές από αργά το βράδυ. Σήμερα αναμένονται και για τη συνέχεια της σημερινής ημέρας καταιγίδες ενώ η ΕΜΥ έχει εκδώσει προειδοποιητικό για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο νομό.

Βελτίωση αναμένεται μόνο από το βράδυ της Πέμπτης κι έπειτα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, στην πόλη tων Γιαννιτσών προς το παρόν δεν υπάρχουν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς έγινε μία κλήση για άντληση υδάτων. Σύμφωνα με την Τροχαία Γιαννιτσών, μικροπροβλήματα και βλάβες οχημάτων σημειώθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα ενώ έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων στο 50ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Εδέσσης, στο ύψος του κτηνιατρείου, από άντρες της Τροχαίας και με τη συνδρομή του δήμου και της ΔΕΥΑ καθαρίστηκαν τα φρεάτια στο σημείο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου