Friday, 19 April, 2024

Ιωάννης Αλεξιάδης, υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πέλλα, Δήμος για Όλους»

Ο Ιωάννης Χ. Αλεξιάδης, ελ. επαγγελματίας – Προπονητής ποδοσφαίρου, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με τον Συνδυασμό «Πέλλα, Δήμος για Όλους» του Στάθη Καστερίδη, και δηλώνει:
Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου ΣΤΑΘΗ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ » στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου. Αρχικά πιστεύω ότι οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε. Επίσης, το να είσαι σε μία παραγωγική ηλικία και να απαξιώνεις την πολιτική και τους πολιτικούς, αφήνοντας την τύχη του τόπου σου σε άλλους είναι μιζέρια και μοιρολατρία!!!
Τέλος, θεωρώ ότι η δημοτική παράταξη «ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη, μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να ξεκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη η πόλη μας.
Εν όψει αυτών των εκλογών, ζητώ τη στήριξη όσων συμφωνούν μαζί μου και πιστεύουν ότι μπορώ να συμβάλλω σε αυτήν την κατεύθυνση.
Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια για έναν πιο ανθρώπινο και σύγχρονο δήμο Πέλλας, Έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος
Ιωάννης Χ. Αλεξιάδης
Ελ. Επαγγελματίας – Προπονητής ποδοσφαίρου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου