Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ι. Τζαμτζής: ΔΕΝ φεύγει το Συγκοινωνιών από τον Ν. Μυλότοπο – Δεν μετακινείται το Τελωνείο!

Αυτές τις ημέρες, ξέσπασε μια άνευ λόγου φημολογία, για την μετακίνηση του Τμήματος Επικοινωνιών και Μεταφορών (Συγκοινωνιών) από τον Νέο Μυλότοπο 

του δήμου Πέλλας και τη μεταφορά του στη Διεύθυνση της Έδεσσας. Ο “Λόγος της Πέλλας” επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή, και όπως ο ίδιος τόνισε δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, πέρα από τις φήμες, που είναι άγνωστο από ποιον προήλθαν. Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαμτζής είπε ότι: “Έχει προγραμματιστεί μία συνάντηση σήμερα με όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Τμήματος Συγκοινωνιών, όπως έγινε ήδη με όλα τα άλλα Τμήματα εργαζομένων το προηγούμενο διάστημα, για να συζητηθούν θέματα λειτουργίας, κλπ. Η συνάντηση γίνεται στα πλαίσια της παρέμβασης βελτίωσης των συνθηκών εξυπηρέτησης των πολιτών, διότι έχουν εκφραστεί παράπονα για μη σωστή παροχή υπηρεσιών, ως οφείλουν οι υπάλληλοι. Να ξεκαθαριστεί, ό,τι όποιος δεν θέλει να δουλέψει προς όφελος του πολίτη και της σωστής λειτουργίας των υπηρεσιών, θα έχει και τις ανάλογες ποινές”.
Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης στο ερώτημα επικείμενης μεταφοράς του Τελωνείου Σκύδρας -που τίθεται εδώ και πολλά χρόνια- στην Κουλούρα Ημαθίας, δήλωσε επίσης, ότι δεν υπάρχει ζήτημα ό,τι και να ακούγεται από πλευράς Ημαθίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου