Thursday, 18 April, 2024

Κίνηση εξωστρέφειας η έκθεση PELLAAGRO

Απάντηση στην κρίση η ανάπτυξη

Στα εγκαίνια της έκθεσης της Κρύας Βρύσης, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Στρατηγός Διοικητής της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Χρήστος Καρυώτης, ο Πρόεδρος του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. Σπύρος Μάμαλης, οι δήμαρχοι Πέλλας, Γ. Στάμκος, Έδεσσας Δ. Γιάννου, Σκύδρας, Κ. Ιγνατιάδου, οι Πολιτευτές Δ. Σταμενίτης και Ι. Τζαμτζής, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέτρος Περδικάτσης, Εκπρόσωποι Συλλόγων , φορέων, αγρότες και κάτοικοι της περιοχής.

giannoukater

ekthesi-k.-vrisi2

 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο οποίος μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οικονομία της χώρας, με την κρίση να συνεχίζεται και να έχει οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση στους επιχειρηματίες. Οι επιχειρήσεις που έκλεισαν αγγίζουν τις 250.000 ενώ έχουν χαθεί περίπου 700.000 θέσεις εργασίας και ο αριθμός ολοένα και μεγαλώνει. «Και δεν μας λένε τίποτα, ειδικά τους τελευταίους μήνες ζούμε αρκετούς παραλογισμούς. Ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και ο αγροτικός από φέτος αντιμετωπίζει μια φοροκαταιγίδα, η οποία δεν έχει σταματημό…» ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες εκθέτες που παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε έδωσαν το παρόν στην Pellaagro.

k.-vrisi3

k.-vrisi5

ekthesi-k.-vrisi4ekthesik

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με τη σειρά του, ανέφερε ότι: «Μόνο με στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την προώθηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Πελλαίας Γης στις διεθνείς αγορές , θα επιτευχθεί η απαραίτητη εξωστρέφεια της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας για να έρθει η ανάπτυξη στον Τόπο, καθώς η ανάπτυξη είναι η απάντηση στην κρίση…».

k.-vrisi5 tsotsosekthesi

Μετά την τελετή των εγκαινίων και το εθιμοτυπικό κόψιμο της κορδέλας οι εκπρόσωποι τοπικών, παραγωγικών και άλλων φορέων επισκέφθηκαν τον χώρο όπου βρίσκονται τα περίπτερα των εκθετών – επαγγελματιών της έκθεσης και στη συνέχεια πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής χόρεψαν και τίμησαν την εκδήλωση.

Χ.Π.

Κίνηση εξωστρέφειας η έκθεση PELLAAGRO

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου