Friday, 29 March, 2024

Καθησυχάζει τους γονείς ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ν. Αγγελίδης

Μετά το δημοσίευμα μας, που αφορούσε τις ανησυχίες των γονέων, για τη θέρμανση στα σχολεία, αλλά και για… δημοσιοϋπαλληλικές νοοτροπίες

Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας Νίκος Αγγελίδης, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
“Κανένα Σχολείο στην Πέλλα δίχως θέρμανση. Επειδή εκφράστηκε η ανησυχία από κάποιους γονείς για το κατά πόσο είναι εξασφαλισμένη η θέρμανση στις σχολικές μονάδες που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, με δεδομένο μάλιστα το άνοιγμα των παραθύρων κάθε 20 λεπτά για τον αερισμό των αιθουσών”.
Ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νίκος Αγγελίδης, επικοινώνησε με τις υπηρεσίες των 4 δήμων. Οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών τον διαβεβαίωσαν πως τα σχολεία είναι εφοδιασμένα με πετρέλαιο και έχει ληφθεί μέριμνα για τις αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν. Ο κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε τους δημάρχους και τους προέδρους των σχολικών επιτροπών για την ολόθερμη στήριξη που παρέχουν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και διαβεβαιώνει τους γονείς πως οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πέλλα παρέχουν στους μαθητές μας ένα περιβάλλον ασφαλές, φιλικό και δημιουργικό”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου