Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Καλοκαιρινή Παρουσίαση Ομορφιάς, στο Φιλίππειο Γιαννιτσών, με δωρεάν περιποίηση!

Καλοκαιρινή Παρουσίαση Ομορφιάς, στο Φιλίππειο Γιαννιτσών, τη Δευτέρα 

Τέλεια καλοκαιρινή προσφορά, με δωρεάν παρουσίαση Ομορφιάς, στο Φιλίππειο Γιαννιτσών και παρουσίαση των οικολογικών προϊόντων AMWAY!

Στο Φιλίππειο Γιαννιτσών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00-21:00 παρουσίαση, που ενδιαφέρει άντρες και γυναίκες και αφορά την επιδερμίδα μας. Όσοι παραβρεθείτε θα έχετε τη δυνατότητα για μία λεπτομερή ανάλυση της επιδερμίδας σας, εντελώς δωρεάν, και να μάθετε σε ποια κατάσταση βρίσκεται, με τη βοήθεια της ειδικής συσκευής ARAMO.

Το Καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται ακόμη περισσότερη φροντίδα και περιποίηση. Μη χάσετε την ευκαιρία για μία δωρεάν ανάλυση δέρματος με τη χρήση της ειδικής συσκευής ARAMO και παρουσίαση των εξαιρετικών προϊόντων της Artistry και όχι μόνο.

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση των οικολογικών προϊόντων AMWAY

Η σειρά προϊόντων AMWAY, είναι χρόνια γνωστή για τα συστατικά φυσικής προέλευσης που δεν δίνουν απλώς τέλεια καθαριότητα, αλλά είναι και οικολογικά προς το περιβάλλον.

Προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης για όλη την οικογένεια!

Εκτός της σειράς προϊόντων AMWAY HOME, ξεχωρίζουν και αυτά της περιποίησης γυναικείας και ανδρικής επιδερμίδας, μακιγιάζ, μαλλιών και σώματος, αρώματα, όλα με αυστηρά κριτήρια οικολογικής παρασκευής και δερματολογικά ελεγμένα!

Σας περιμένουμε στο Φιλίππειο στα Γιαννιτσά, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου από τις 18:00 έως και τις 21:00 για τη δωρεάν παρουσίαση όλων των προϊόντων μας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου