Saturday, 20 April, 2024

Καλό ταξίδι Γιάννη…

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του 27χρονου από τον Πολυπλάτανο που σκοτώθηκε σε τροχαίο σήμερα το μεσημέρι 

«Πάγωσε» το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 η κοινωνία της Ειρηνούπολης από την είδηση του θανάτου του Γιάννη Δάλλα σε τροχαίο. Ο άτυχος 27χρονος από τον Πολυπλάτανο, οδηγούσε την μηχανή του όταν στον κεντρικό δρόμο του Άνω Ζερβοχωρίου συγκρούστηκε με ένα αγροτικό που οδηγούσε ένας 80χρονος. Ο Γιάννης τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Η είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή σε όλη την Ειρηνούπολη, στη Νάουσα, σε ολόκληρη την Ημαθία, οπως και στην Πέλλα, που ερχόταν το παλικάρι και είχε και εδώ γνωστούς και φίλους… με τις αναρτήσεις στο facebook να μεταφέρουν το τραγικό γεγονός σε όλους τους φίλους του Γιάννη που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έμαθαν.

Παγωμένοι φίλοι και συγγενείς του 27χρονου, τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο μέσω των social media, με μηνύματα και κοινές τους φωτογραφίες, με δυο καλά λόγια και λίγες κουβέντες παρηγοριάς προς την οικογένειά του.

Όλοι έχουν κάτι κοινό να πούνε. Ότι ήταν aένα παιδί γεμάτο όνειρα και πάντα μέσα στο χαμόγελο.

«Είναι άδικο να σβήνουν ψυχές σαν και την δική σου. Πάντα φρόντιζες και νοιάζοσουν για όλους. Πάντα με το χαμόγελο. Πάντα με όνειρα. Σήμερα ο παράδεισος θα είναι πιο φωτεινός. Καλό παράδεισο αγορίνα»

«Πάντα με το χαμόγελο ήσουν. Σε ζηλέψανε και σε πήρανε αλλου. Καλό ταξίδι παλικάρι μου ….»

«Καλό ταξίδι παλικαρά μου… Έσβησε από την γη ένα λαμπερό χαμόγελο αλλά εκεί ψηλά θα φωτίζει πάντα» «Απίστευτο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Ήταν ένας γλυκός Άγγελος στην γη κ πέταξε για τους ουρανούς…»

«Εχω σοκαριστεί παλικάρι μου. Να έχεις καλό δρόμο για την πόλη των αγγέλων. Κουράγιο στην οικογένεια σου» «Είμαστε σοκαρισμενοι… Απίστευτο αυτό το μαντάτο. Φίλε Γιάννη θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο σου και την απίστευτη καλοσύνη σου… Καλό ταξίδι, λεβέντης απ’ τους λίγους Γιάννη μας…». 

βεροιώτης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου