Friday, 19 April, 2024

Καρασμάνης για την οδήγηση με κινητό: Αναγκάστηκα να μιλήσω για λίγα λεπτά, με χαμηλή ταχύτητα

Διευκρινίσεις για την υπόθεση τηλεσύνδεσης του με τη Βουλή την ώρα που κρατούσε στα χέρια το τιμόνι έδωσε στη Βουλή ο Γιώργος Καρασμάνης

υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ποτέ παρανομήσει και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον οποιονδήποτε να πει ότι παραβαίνει τους νόμους.

Από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι βρισκόταν καθ’ οδόν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης και για να μπορέσει να συμμετάσχει, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Η σύνδεση ωστόσο, ήταν προβληματική και συνέχισε την πορεία του προς Αθήνα. Ακούγοντας τον πρόεδρο της Επιτροπής Σταύρο Καλογιάννη να τον προλογίζει «αναγκάστηκε να μιλήσει για λίγα λεπτά ωστόσο στο σημείο εκείνο η ταχύτητα ήταν εξαιρετικά χαμηλή, λόγω έργων στην περιοχή».

Σημείωσε ακόμη, ότι το τέλος της παρέμβασής του, είπε στους συναδέλφους του ότι πρέπει να κλείσει, γιατί ο βουλευτής πρέπει να σέβεται τους νόμους. Στα πρακτικά της συνεδρίασης αναγράφεται ότι εκείνη την ώρα είπε πως «αυτή τη στιγμή μπαίνω στην σήραγγα και βλέπω απέναντι μου και την Τροχαία και ο βουλευτής δεν πρέπει να παρανομεί».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου