Thursday, 25 April, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: Ενώ πλήρωνα ρεύμα, μου λένε ότι δεν έχω εδώ και 4 χρόνια!

Καταγγελία αναγνώστη για κομμένο ρεύμα και ρευματοκλοπή που δεν έκανε!

Ο «Λόγος της Πέλλας» δέχθηκε μία καταγγελία από αναγνώστη, ο οποίος όπως υποστηρίζει, ενώ πληρώνει τον λογαριασμό στη ΔΕΔΔΗΕ και έχει τις αποδείξεις και από ρυθμίσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια (όπως η πλειοψηφία των καταναλωτών ρεύματος, που με τέτοιες χρεώσεις και τους μισθούς στο ναδίρ, προσπαθώντας να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις και βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού, μένουν πίσω αυτές των λογαριασμών…) βρέθηκε να κατηγορείται για ρευματοκλοπή!

«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, όπως μας είπε ο αναγνώστης, γιατί να έχω οφειλές και να κάνω ρύθμιση; Είμαι και στο κοινωνικό τιμολόγιο και πάλι με δυσκολία μεν, αλλά προσπαθώ να ανταπεξέρχομαι… αν έκλεβα ρεύμα ή όπως μου είπαν, φαινόταν κομμένο για χρόνια, πώς θα πήγαινα να πληρώνω; Ήρθε μια μέρα ένα άτομο της ΔΕΗ, χωρίς να έχουμε ειδοποιηθεί και ξήλωσε το ρολόι που είχαμε και έβαλε άλλο… και μετά μας είπαν ότι συμβαίνει αυτό! Και μας έβαλαν πρόστιμο. Ξαναλέω ότι δεν θα πλήρωνα αν ήταν κομμένο ή έκλεβα… δεν ξέρω αν έχει γίνει λάθος, όμως ζήτησα όλους τους λογαριασμούς των προηγούμενων ετών για να κατατεθούν μαζί με άλλες αποδείξεις και να αποδειχθεί πως δεν συνέβη ποτέ αυτό για το οποίο με κατηγορούν».

Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος για τη συλλογή των στοιχείων, ώστε να αποδειχθεί πως ο κύριος από χωριό του δήμου Πέλλας, δεν έχει διαπράξει κάποια παρανομία.

Περισσότερα σε επόμενη δημοσίευση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου