Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Ιγνατιάδου για την επίλυση του θέματος της Ο.Π. “Αθηνά”

Η δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου εκφράζει την ικανοποίηση της για τη θετική έκβαση του ζητήματος που απασχολούσε τα απλά μέλη της Ο.Π. “ΑΘΗΝΑ”:
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένα τεράστιο θέμα που ταλαιπωρούσε 1.200 συνανθρώπους μας, βρήκε επιτέλους λύση. Το πρόβλημα της αστικής εταιρίας “ΑΘΗΝΑ” , που δέσμευσε αδικαιολόγητα ανθρώπους και ζωές, βρήκε λύση. Εμείς ως δημοτική αρχή ήδη από αρχές του 2015 πραγματοποιήσαμε επαφές και συναντήσεις, ενδεικτικά αναφέρω τη συνάντησή μου με την Κατερίνα Σαββα’ι’δου και μ άλλους αρμοδίους φορείς, αναζητώντας λύση για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της περιοχής μας, για τη μεγάλη αδικία. Επίσης, γνωρίζοντας πολύ καλά τους νόμους και το ισχύον νομοθετικό καθεστώς, ήμουν από τις πρώτες, για να μην πω η πρώτη, που υποστήριζα ότι μόνο με νομοθετική ρύθμιση και αλλαγή του ισχύοντος νόμου, μπορούν να απαλλαγούν τα μέλη και μάλιστα δέχτηκα και επίθεση από ανθρώπους που ισχυρίζονταν ότι δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή, λόγω των θεσμών….
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους βουλευτές που συνέβαλαν στην επίλυση του προβλήματος και ιδιαίτερα τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη, που γνωρίζω ότι προσπάθησε πάρα πολύ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου