Friday, 29 March, 2024

Κατερίνα Ιγνατιάδου: Εργοτάξιο ο Δήμος Σκύδρας – Έργα εκατομμυρίων στα σχολεία

Η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου αναφερόμενη σε έργα που ξεκίνησαν από το μηδέν και ολοκληρώθηκαν και νέα που γίνονται σημειώνει πως:

Το 2016 σε διάστημα ούτε δύο μηνών λειτουργήσαμε το Ειδικό Γυμνάσιο Σκύδρας το οποίο ακολούθως επεκτάθηκε και σε Λύκειο, ανακατασκευάζοντας με ιδίους πόρους το κλειστό από δεκαετίες δημοτικό σχολείο του Ανύδρου. Φέτος πάλι παρεμβαίνουμε στο συγκεκριμένο σχολείο προσθέτοντας αίθουσες και εκτελώντας αναγκαίες εργασίες.


2) Είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα μία μεγάλη εργολαβία, από ίδιους πόρους που αφορά εργασίες σε σχολεία μας, δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα, όπως στο νηπιαγωγείο Σεβαστειανών, στο νηπιαγωγείο Λιποχωρίου και στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σκύδρας.
3) Δημοπρατήθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Σκύδρας και ξεκινούν οι εργασίες, σε λίγο διάστημα επίσης ξεκινούν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο- Λύκειο Καλής, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας και στο Δημοτικό Σχολείο Σεβαστειανών. Τα έργα αυτά εγκρίθηκαν ήδη από την προηγούμενη θητεία μας!


4) Αντικαταστάθηκαν οι στέγες στο γυμναστήριο του Γυμνασίου Σκύδρας και του νηπιαγωγείου Καλής, έργα που εγκρίθηκαν την προηγούμενη θητεία.
5) Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου νηππιαγωγείου Πετριάς, ένα έργο πολύ μεγάλο και ουσιαστικό, για το οποίο όπως κατά καιρούς και καθ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης αλλά και της παρούσας θητείας ανακοίνωνα με δελτία τύπου, πραγματοποίησα αμέτρητες επαφές και συναντήσεις με τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών και με τους αρμόδιους διευθυντές, προκειμένου να ξεπεράσουμε τα πολλά προβλήματα που είχε η ιδιοκτησία μας. Με επιμονή, προτάσεις, γνώσεις και συνεργασίες, ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και πλέον χαιρόμαστε από την κατασκευή της νέας σχολικής μονάδας στον Δήμο μας!
6) Εργαζόμαστε για τη δρομολόγηση και επίλυση επίσης σπουδαίων θεμάτων που αφορούν τον Δήμο μας και τις σχολικές μονάδες και αφορούν την κατασκευή Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στη Σκύδρα, την κατασκευή νέου νηπιαγωγείου στη Σκύδρα (4ο), την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Σκύδρας και άλλων σχολείων.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την ίδρυση ΕΠΑΛ στη Σκύδρα, παρά τις αντιρρήσεις της κεντρικής διοίκησης και τις πιέσεις τρίτων!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΗΚΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου