Thursday, 28 March, 2024

Κεραμέως, Γιαννιτσά: Δεν θα ασχοληθούμε με τις μειοψηφικές ομάδες, κατά της μάσκας

Η Υπουργός Παιδείας κατά την επίσκεψη της στο Ειδικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο ΕΕΕΕΚ, δήλωσε πως «Έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες

που αφορούν στην κανονική έναρξη της σχολικής χρονιάς, η πρόσληψη εκπαιδευτικών έγινε πιο νωρίς από τα προηγούμενα χρόνια, τα βιβλία είναι στη θέση τους και ειδική προετοιμασία στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας-μέτρα προστασίας και πρόληψης έναντι του κορονοϊού», σημείωσε η κ. Κεραμέως.


Υπενθύμισε, δε, πως έχουν εκδοθεί ειδικές οδηγίες, οι οποίες έχουν σταλεί στα σχολεία, έχει εκδοθεί και όλο το θεσμικό πλαίσιο για το πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ έχει γίνει και μια ενημερωτική καμπάνια που απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές για όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

  
Σε ό,τι αφορά την περιοδεία της στην Κεντρική Μακεδονία, η υπουργός είπε πως στόχος είναι να μιλήσει με τους εκπαιδευτικούς, να ακούσει τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες τους, διαβεβαιώνοντας σχετικά: «εδώ είμαστε να τα λύσουμε όλα, όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεκινήσουμε αυτή τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά».


Ερωτηθείσα σχετικά με τις αντιδράσεις για τη χρήση μάσκας στα σχολεία, η κ. Κεραμέως σχολίασε πως δεν βλέπει καμιά επιστημονική βάση…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου