Saturday, 20 April, 2024

Κικίλιας με θράσος για αρνητές εμβολίου: Ευθύνη να τους πείσουμε

Ο μπασκετμπολίστας που έγινε υπουργός και νομίζει πως έγινε κάποιος! 

«Είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και θα καταλάβει και θα ενημερωθεί σωστά και θα εμβολιαστεί», δήλωσε ο υπουργός Υγείας σε εμπομπή του open όπου με περίσσιο θράσος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις, έφυγε άρον άρον… κάτι που το σχολιάσαν στο τέλος οι παρουσιαστές, και είπε μόνο ¨ποίημα” ότι ήθελε να πει:
Αναφορικά με τους αρνητές του κορονοϊού και του εμβολίου, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως φέτος εμβολιάστηκε για τη γρίπη διπλάσιος αριθμός ανθρώπων σε σχέση με το 2019, δηλαδή 4.000.000 συμπολίτες μας. Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. «Είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και θα καταλάβει και θα ενημερωθεί σωστά και θα εμβολιαστεί και αυτοί οι λίγοι οι οποίοι δεν θέλουν να το κάνουν… Πρέπει να σας πω ότι το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα.  (Ευτυχώς δηλαδή, διότι με τον αυταρχισμό του κ. Κικίλια αν δεν ήταν θα μας έβαζαν πρώτα στην ηλεκτρική καρέκλα).

Είναι όμως ευθύνη μιας οργανωμένης πολιτείας και όλων των ηγετών της, σε όλα τα επίπεδα, να παροτρύνουν τον κόσμο και να τον ενημερώσουν σωστά έτσι ώστε να εμβολιαστεί», δήλωσε ο υπουργός. Το ύφος και η στάση του απαράδεκτη, ούτε ο Θεός! Όταν το κάνετε όλοι εσείς κκ Υπουργοί κανονικά-όχι με νεράκι μέσα στη συριγγούλα! θα το κάνουμε και μεις οι κοινοί θνητοί! 
Δείτε το βίντεο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου