Wednesday, 24 April, 2024

Κοινή δράση αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους από τους αγροτικούς συλλόγους “Ομόνοια” και “Ενότητα”

Οι πυρκαγιές έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή σε χωριά, σπίτια, δάση, στάβλους, χωράφια, στο φυσικό περιβάλλον

και οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού με παραλείψεις και λάθη δεκαετιών είναι δεδομένες και ολοφάνερες.
Αυτή την στιγμή προέχει η στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών και κατοίκων, η οργανωμένη έκφραση της αλληλεγγύης μας, να μη μείνει κανείς μόνος, απελπισμένος και αβοήθητος στην τρομακτική καταστροφή που αντιμετωπίζει. Για αυτό οι τρεις Αγροτικοί Σύλλογοι καλούμε τα μέλη μας, αλλά και το σύνολο των συναδέλφων του Νομού, να βοηθήσουν στο μέτρο του δυνατού τους πυρόπληκτους και τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους στις καμένες περιοχές. Να βοηθήσουμε από το υστέρημα μας, παρά τη δύσκολη και καταστρεπτική χρονιά από τους παγετούς.

Μαζί με Εργατικά Σωματεία και φορείς, μαζεύουμε τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κλπ. για τους πυρόπληκτους. Δευτέρα 16 Αυγούστου στο Α ΚΑΠΗ στα Γιαννιτσά, Σοφούλη 3 παραπλεύρως του Πεζόδρομου, από 14:00 έως 21:00. Τρίτη 17 Αυγούστου, Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροβουνίου από τις 14:00 έως τις 22:00

-Να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή με οργάνωση, πειθαρχία και τα αγροτικά μηχανήματα, όπου χρειαστεί να συμβάλουμε οργανωμένα στην πυροπροστασία και την περιφρούρηση των δασών και των χωριών μας.
-Διεκδικούμε άμεσα οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων, αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, αποστολή ζωοτροφών στους πληγέντες κτηνοτρόφους, αναδασώσεις, αντιπλημμυρικά έργα.
Οι Διοικήσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΣ “ΕΝΟΤΗΤΑ” (ΜΠΛΟΚΟ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου