Thursday, 25 April, 2024

Κοπή Βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας – Μήνυμα ενότητας από την Κατερίνα Ιγνατιάδου  

Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας, στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας των υπαλλήλων του δήμου.

Η ίδια δηλώνει σχετικά:

«Εύχομαι σε όλες και όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες μου στο Δήμο Σκύδρας, καλή, ευλογημένη, δημιουργική χρονιά, με υγεία πρωτίστως και ακολούθως με διάθεση και συνεργασία έτσι ώστε να εκπληρώσουμε το στόχο μας, που είναι η πρόοδος, η ευημερία του τόπου μας και η εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Στη θητεία που πέρασε, συνεργάστηκα με όλα τα υπαλληλικά στελέχη, χωρίς καμία εξαίρεση και κυρίως χωρίς καμία διάθεση ή θέληση εξαίρεσης. Θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να ευχηθώ καλή και αποτελεσματική συνέχεια.

Και όπως είπα και κατά την κοπή της Βασιλόπιτας, το ζητούμενο και ο στόχος είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων μας και εφόσον συνεργαστούμε, θα πετύχουμε!Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί, η νέα υπάλληλος του Δήμου μας, Ηλιάνα, στην οποία εύχομαι να είναι γερή, χαρούμενη που ήρθε στο Δήμο μας και στο 2020 να εκπληρωθούν όλες της οι επιθυμίες!

Επίσης, η Υπηρεσία του Πρασίνου και Περιβάλλοντος, κέρδισε το φλουρί. Πιστεύω ο Βασίλης Καρυπίδης- προϊστάμενος της τυχερής υπηρεσίας, να κάνει το τραπέζι στους συνεργάτες του, εκτελώντας τα καθήκοντα που ταιριάζουν σε έναν προϊστάμενο!

Και του χρόνου με υγεία, παιδιά μου»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου