Tuesday, 19 March, 2024

Κορονοϊός: Στα Γιαννιτσά τώρα ενημέρωση από κλιμάκιο φορέων

Την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, τη Βέροια και τη Δράμα επισκέπτονται σήμερα Τρίτη, 01.12.2020, οι επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών

με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του SARS-CoV-2 με σκοπό την υποστήριξη των τοπικών Αρχών και τη βελτίωση του συντονισμού όλων των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών.
Στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο Διοικητής της ΕΑΔ, Άγγελος Μπίνης, Ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο Επικεφαλής της Π.Υ Θεσσαλονίκης της ΕΑΔ, Αλέξανδρος Κελεσίδης και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ, Δημήτρης Πύρρος.
Σειρά συσκέψεων πραγματοποιείται σήμερα, με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Έδεσσας, Δ. Γιάννου, τον Δήμαρχο Πέλλας, Γ. Στάμκο και τον Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.
Στις συναντήσεις συμμετέχουν επίσης Πρόεδροι τοπικών Επιμελητηρίων και επαγγελματικών συλλόγων, αιρετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι Προϊστάμενοι των ελεγκτικών μηχανισμών των δημοτικών και περιφερειακών Αρχών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου