Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών: Αναστέλλει τις δράσεις της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, τα συνεργεία δίωξης αγριόχοιρων…

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών αναστέλλει τη συμμετοχή των μελών του, από τις δράσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

τα συνεργεία δίωξης αγριόχοιρων για την επιτήρηση και την πρόληψη της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων, τα συνεργεία συλλογής δειγμάτων αλεπούς για την παθητική επιτήρηση της λύσσας, από τη συλλογή δειγμάτων για τη γρίπη των πτηνών Η5Ν1, εθελοντικές δράσεις πυροπροστασία, κ.α.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών πάντα με μεγάλο αίσθημα ευθύνης έχει δείξει πως σε κάθε κάλεσμα της πολιτείας ήταν εκεί όπου χρειάστηκε, συνεισφέροντας με τις δράσεις του, έτσι και έως τώρα στάθηκε αλληλέγγυα σε όλες τις προσπάθειες του Κράτους για μια ασφαλή και υγιή χώρα, για μια ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής όλων μας.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών απευθύνθηκε στους τρεις βουλευτές της ΝΔ του Νομού μας, ζητώντας τη στήριξή τους για την αναίτια και άδικη, απαγόρευση μετακίνησης για κυνήγι, επισημαίνοντας πως θα ήταν υποχρεωμένοι οι κυνηγοί να αποστέλλουν εγκαίρως το απαραίτητο S.M.S, να τηρούν όλους τους κανόνες προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας, αλλά και να περιορίζουν τη δραστηριότητα τους εντός των ορίων του νομού κατοικίας τους, δυστυχώς όμως, έως σήμερα κανένας από τους βουλευτές δεν μας έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή του.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών δηλώνει για μια ακόμη φορά τη δυσαρέσκειά του, απέναντι στα άνισα μέτρα που η πολιτεία έχει λάβει απέναντι στους κυνηγούς, μιας και η αναφορά ανάγκης «ελαστικότητας» ως προς την υπαίθρια άσκηση στο βουνό και στην ύπαιθρο περιλαμβάνει την πεζοπορία, την ορειβασία, την ποδηλασία, το μηχανοκίνητο αθλητισμό, κ.α. αλλά όχι τη θήρα.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι απαιτεί να επικρατήσει η κοινή λογική και να σταματήσει αυτή η αναίτια στοχοποίηση των κυνηγών έως την οριστική διευθέτηση του ζητήματος.
Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου