Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κυνηγετικός Σύλλογος Γιαννιτσών “Ο Φασιανός”: Συμβούλιο Κυνηγετικών Συλλόγων Π.Ε. Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, Περιφερειακό Συμβούλιο των Κυνηγετικών Συλλόγων των Π.Ε. Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας

στο γραφείο του Συλλόγου Γιαννιτσών “Ο Φασιανός”.
Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα θέματα από τον Περιφερειακό Εκπρόσωπο κ. Στεφανίδη. Για θέματα θηροφυλακής από τον Συντονιστή Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα κ.Χρυσόπουλο. Για επιστημονικά θέματα από τους Επιστημονικούς Συνεργάτες της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ κυρίους Ισαάκ και Γκάσιο.

Οι συγκεκριμένοι αναφέρθηκαν αναλυτικά στην Αφρικανική πανώλη των χοίρων, στην καλύτερη αποτύπωση των Καταφυγίων Άγριας Ζωής, στις ενέργειες της ΚΟΜΑΘ για το λύκο, στην καταμέτρηση των αγριόγιδων, στο πρόγραμμα lifeγια το μινκ, στα μολύβδινα σκάγια κ.α. Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή καθώς και τον Σωκράτη Φάκκα που εκπροσώπησε το βουλευτή, Διονύση Σταμενίτη καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο ίδιος λόγω υποχρεώσεών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και άκουσαν τις θέσεις και τους προβληματισμούς μας, ελπίζοντας στην βοήθειά τους για επίλυση θεμάτων που προκύπτουν.
Είναι δεδομένη η σπουδαιότητα και αναγκαιότητα των συναντήσεων αυτών, αφού αναδεικνύουν σημαντικά θέματα που σχετίζονται με τη θήρα στην περιοχή μας και όχι μόνο. Αλλά θέτουν και ζητήματα που απασχολούν την καλή λειτουργία των συλλόγων στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και της συναδελφικής αλληλεγγύης που οφείλουν αυτοί μεταξύ τους.
Με τιμή
Ο πρόεδρος, Ηλίας Ελευθεριάδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου