Saturday, 20 April, 2024

Κωνσταντίνος Αλμπάνης, από τα Γιαννιτσά: Χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JU JITSU

Ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JU JITSU στο Ηράκλειο Κρήτης με τον Αλμπάνη Κωνσταντίνο από τα Γιαννιτσά να κατακτά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών -21 ετών -62 κιλά.

Έπειτα από 5 δύσκολους αγώνες με 4 νίκες και 1 ήττα σε μια απαιτητική, αγωνιστική αναμέτρηση κατάφερε να φέρει ένα άξιο αποτέλεσμα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κι έτσι να διακριθεί ανάμεσα σε 16 κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης στην κατηγορία του στο Ζίου Ζίτσου.Επιπρόσθετα η θέση αυτή του έδωσε το εισιτήριο για την εισαγωγή του σε πανεπιστήμιο της επιλογής του ΑΝΕΥ πανελλαδικών εξετάσεων. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της χώρας μας στην διοργάνωση, καθώς η Ελλάδα ξεχώρισε μεταξύ 25 Ευρωπαϊκών χωρών και κατέλαβε την 1η θέση στην κατάταξη των μεταλλίων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και την ομοσπονδία μας.Ο Κωνσταντίνος έχοντας υπομονή, επιμονή και πείσμα έπειτα από σοβαρούς τραυματισμούς, επιστρέφει με υψηλούς στόχους και προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Abu Dhabi τον Οκτώβριο. Δίπλα του πάντα ο Δάσκαλος, προπονητής και πατέρας του Αλμπάνης Απόστολος και οι αδερφές του Αγγελική, Παναγιώτα, Αντωνία προπονήτριες στον Α.Σ Ατρόμητο Γιαννιτσών όπου στηρίζουν κάθε του βήμα.

Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου