Tuesday, 19 March, 2024

Λάκης Βασιλειάδης: Ένας χρόνος από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την ανάδειξη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, εξελέγη πριν ένα χρόνο ως ο νεότερος Βουλευτής Πέλλας και από τους νεότερους της νέας Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

Με αφορμή την επέτειο και με διάθεση απολογισμού, ο Λάκης Βασιλειάδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω, την κάθε μία και τον κάθε έναν ξεχωριστά, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και την ευκαιρία που μου δώσατε να εκπροσωπήσω την Πέλλα στην Εθνική Αντιπροσωπεία. Ελπίζω να έχω φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας. Ήταν ένας πραγματικά γεμάτος χρόνος, με πληθώρα νομοθετικών πρωτοβουλιών από πλευράς της Κυβέρνησης, υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και απρόσμενων ζητημάτων, με κορυφαίο αυτό της πανδημίας.

Σε ό,τι με αφορά, το μέχρι στιγμής κοινοβουλευτικό μου έργο περιλαμβάνει μία Εισήγηση σε Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών, 12 ομιλίες στην Ολομέλεια της Βουλής, 23 Ερωτήσεις και μία επίκαιρη Ερώτηση, 99 αναφορές, συμμετοχή σε 2 Επιτροπές και μία Υποεπιτροπή, καθώς και σε 3 Ομάδες Φιλίας με Κοινοβούλια Χωρών του Εξωτερικού. Την ίδια στιγμή, πραγματοποίησα σειρά παρεμβάσεων στην Κυβέρνηση και σε θεσμικούς φορείς με επιστολές, υπομνήματα, προσωπικές συναντήσεις και συνεχή επικοινωνία.

Έχω ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν την Πέλλα, μεταξύ των οποίων το οδικό δίκτυο και άλλα έργα υποδομών, ζητήματα των αγροτών και του πρωτογενούς τομέα, το φυσικό αέριο, την ανάπτυξη του τουρισμού, το περιβάλλον και την προσαρμογή στις επιπτώσεις της Αλλαγής του Κλίματος και ζητήματα παιδείας, ΑμεΑ και ευπαθών ομάδων. Βεβαίως, έχω καταπιαστεί και με θέματα που αφορούν τη χώρα σε Εθνικό επίπεδο, η Συνταγματική Αναθεώρηση, ο Αναπτυξιακός και ο Φορολογικός Νόμος, η Εθνική Άμυνα, τα ελληνοτουρκικά, οι σχέσεις μας με συμμαχικές χώρες στην Ευρώπη και αλλού.

Παράλληλα, θέλησα να κρατήσω την προσωπική μας επαφή. Ακόμα και μετά τις εκλογές, δεν σταμάτησα να περιοδεύω σε όλη την Πέλλα, σε κάθε πόλη και κάθε χωριό, ώστε να συζητάμε μαζί τις ανησυχίες, τα προβλήματα, και τις λύσεις που απαιτούνται. Με τη δύναμη που μου δώσατε οι ιδέες σας θα συνεχίσουν να ακούγονται στη Βουλή. Η Πέλλα μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά.Το κάνουμε πράξη».

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε:

https://bit.ly/3iAbNmaτις ομιλίες του Βουλευτή στην ολομέλεια

https://bit.ly/2VShLoA τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου που έχει καταθέσει

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου