Thursday, 25 April, 2024

Μάγεψε η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Μάγεψε η ετήσια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, με το παραδοσιακό σχήμα και με το Βυζαντινό σύνολο

που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου στο Πνευματικό κέντρο της πόλης.Σε έναν γεμάτο χώρο, από περήφανους γονείς, συγγενείς και φίλους, όλοι οι μαθητές μας έκαναν να θέλουμε να μη σταματάμε να χειροκροτούμε… δεν μπορεί να περιγραφεί το μεγαλείο, η ένταση των συναισθημάτων, οι ρυθμοί, οι μελωδίες, οι εκτελέσεις μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου, με τους καθηγητές τους!

Η συναυλία-ένα διπλό αφιέρωμα, πρωτίστως στη Μητέρα με τον τίτλο “Προσωπογραφίες της μητέρας” με την ευκαιρία της γιορτής την Κυριακή-και ακολούθως, στον μεγάλο μας συνθέτη Μάνο Χατζηδάκη.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες, που παρά τα όποια χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και είναι γνωστά (κτιριακό, ελλείψεις αιθουσών, κλπ) και τέθηκαν από τον διευθυντή Περικλή Βασιλειάδη, τον δήμαρχο Γρ. Στάμκο (ο οποίος είπε ότι εντός 3 ετών θα έχει γίνει το νέο κτίριο) κατορθώνουν να βγάζουν αυτό το άρτιο αποτέλεσμα, που όλοι απολαύσαμε το βράδυ της Παρασκευής!

https://www.youtube.com/watch?v=5Uhhznj0DMc

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Τζαμτζής, πέρα από τα συγχαρητήρια στον Διευθυντή Π. Βασιλειάδη, τους καθηγητές, τους μαθητές και στους γονείς για τον αγώνα τους και τη στήριξη στα παιδιά τους, είπε «Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ. Στάμκο,  τους βουλευτές μας, και φυσικά στον Περικλή Βασιλειάδη διότι όλοι μαζί πετύχαμε την ένταξη του νέου κτιρίου στο πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου