Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μάκης Δημητριάδης και Βασιλεία Ιωαννίδου από την Πέλλα, εκλέχθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ

Η ΟΝΝΕΔ Πέλλας εκπροσωπήθηκε στο 12ο τακτικό συνέδριο της οργάνωσης, πετυχαίνοντας την εκλογή του Μάκη Δημητριάδη

στους 15 εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Π.Ε. του κόμματος της ΝΔ (θέση που καταλαμβάνει πρώτη φορά ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ απο τον Νομό Πέλλας) και της Βασιλείας Ιωαννίδου στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.
Ο Μάκης Δημητριάδης δήλωσε σχετικά μετά την εκλογή του: “Μετά το πέρας των τριήμερων εργασιών, του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και την εκλογή μου, μέσω των αρχαιρεσιών της Νεολαίας του κόμματος, στην Πολιτική Επιτροπή του Κυβερνώντος κόμματος, θέλω να τονίσω τα εξής:
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή, γι’αυτό και ευχαριστώ από καρδιάς τους συναγωνιστές μου στην ΟΝΝΕΔ, που φέτος έδωσαν έναν άλλο τόνο στη συμμετοχική διαδικασία.
2.111 εκπρόσωποι- σύνεδροι, των 70.000 μελών που απαρτίζουν πλέον, την ΟΝΝΕΔ, δίνουν ένα δυναμικό παρών στην πολιτική ζωή του τόπου μας!
Οι νέοι πιστεύουν στην πολιτική, εμπιστεύονται τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και βρίσκονται συνοδοιπόροι στον αγώνα, για την καλύτερη Ελλάδα, που θέλουμε όλοι!!
Η εκλογή μου, στους πρώτους 15 εκπροσώπους της νεολαίας μας, στην Π.Ε. του κόμματος, μου δίνει το δικαίωμα να αγωνιστώ περισσότερο για την επάξια εκπροσώπηση των νέων στα πολιτικά δρώμενα και στις αποφάσεις που μας αφορούν.
Παράλληλα, πέρα από τα παραπάνω, ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνέδρους από την Πέλλα που με εμπιστεύτηκαν.
Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, για όλους, μα πάνω από όλα για την πατρίδα και το κόμμα της ΝΔ”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου