Thursday, 28 March, 2024

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ι. Τζαμτζή προς τους μαθητές για τις πανελλαδικές

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ι. Τζαμτζή προς τους μαθητές για τις πανελλαδικές

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Η σκέψη μας και οι ευχές μας αυτές τις ημέρες είναι κοντά σε εσάς που δίνετε τον κορυφαίο αγώνα, στο στίβο των επιδιώξεών σας για ένα καλύτερο μέλλον. Με εφόδια τη γνώση, την επιμονή και την αισιοδοξία ξεκινάτε την προσπάθεια για το κυνήγι των ονείρων σας. Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Όμως να μην ξεχνάτε ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μεν ένας σημαντικός σταθμός στη μεγάλη πορεία σας, αλλά δεν είναι η μοναδική ευκαιρία στη ζωή σας.  Το μόνο που τελειώνει τώρα είναι η επίπονη και μακρόχρονη διαδρομή σας μέσα στις σχολικές αίθουσες και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Νέοι δρόμοι όμως ανοίγονται  τώρα μπροστά σας και καλείστε να τους διαβείτε ακολουθώντας τα όνειρα και τους στόχους σας.  

Ως πατέρας, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς σας, συναισθανόμενος την αγωνία και τους κόπους τους, αλλά και τους καθηγητές σας που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στη δύσκολη διαδρομή μέχρι τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.  

Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με υπομονή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν! Σας εύχομαι από καρδιάς υγεία, αντοχή και υπομονή και το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία!

Ιορδάνης Τζαμτζής, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου