Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας από το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών

Σε λίγες μέρες, στις 8 του Μάρτη, θα τιμήσουμε την παγκόσμια ημέρα Γυναίκας: οι γυναίκες δεν γιορτάζουν, αγωνίζονται

Το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών χαιρετίζει θερμά και αγωνιστικά όλες τις γυναίκες εργαζόμενες που μοχθούν καθημερινά μέσα σε δύσκολες συνθήκες να τα βγάλουν πέρα συνεχίζοντας 159χρονια μετά από την εξέγερση των εργατριών στη Νέα Υόρκη που ζητούσαν ανθρώπινη ζωή, δουλειά, ισοτιμία και δικαιώματα
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με νέες δυνάμεις και πείρα , για να φτάσουμε ως το τέλος, για να ολοκληρωθεί ο δρόμος που άνοιξαν. Τον καθημερινό αγώνα των σύγχρονων αναγκών στην Κοινωνική Ασφάλιση, στην προστασία της μητρότητας και στην εργασία, διεκδικώντας ζωή χωρίς φτώχια, ανεργία, πολέμους και προσφυγιά.
Αγώνας ενάντια στη βαρβαρότητα που γεννά πολέμους με τραγικά αποτελέσματα , ξεριζώνοντας ανθρώπους από τις πατρίδες τους που περιπλανώνται μερόνυχτα για μια καλύτερη ζωή αλλού και πνίγονται στο Αιγαίο στα χέρια των δουλεμπόρων.
Δυναμώνουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες Μας
Καλούμε τις συναδελφισσες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Πόλη μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τον Σύλλογο Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, 6μμ.που μεταξύ των θεμάτων της εκδήλωσης είναι και Ο απαιτητικός ρόλος της εργαζόμενης Γυναίκας στην περίοδο της κρίσης
Επίσης σας καλούμε και να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με θάλασσες, φράχτες και κυκλώματα δουλεμπόρων και σας προσκαλούμε στην εκδήλωση-συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 6-3-2016, ώρα 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, με θέμα: «Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα – Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες».

Μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας από το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου