Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μαρία Γιακαμόζη: Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της δημάρχου μας, Κατερίνας Ιγνατιάδου

Η Μαρία Γιακαμόζη, βασικό στέλεχος του Δήμου Σκύδρας, εδώ και χρόνια με την εμπειρία της καταφέρνει κάτι πολύ σημαντικό.

Όσες φορές έχει αναλάβει καίριες θέσεις, ανταποκρίθηκε με πάθος στην εκπλήρωση των καθηκόντων της, αλλά και των μεγάλων εκδηλώσεων του Δήμου Σκύδρας που τις είχαν ανατεθεί.

Σύμφωνα με προσωπική της ανακοίνωση τονίζει ότι υπήρξε ένα αβάσιμο δημοσίευμα που έλεγε ότι η Ανθοέκθεση απέτυχε, για αυτό και οδηγήθηκε σε παραίτηση από τη θέση της Αντιδημάρχου. Η πραγματικότητα όμως, τελείως διαφορετική!

Να τι λέει η κα. Γιακαμόζη:

«Ο τοπικός τύπος, σε αβάσιμο δημοσίευμά του με παραπλανητικό μάλιστα τίτλο κάνοντας συνειρμούς, αντί να κάνει εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, ως όφειλε αμφισβητεί την επιτυχία της Ανθοέκθεσης Σκύδρας σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που προκάλεσε την παραίτησή μου ως υπεύθυνης της διοργάνωσης Αντιδημάρχου, λέει!

Επειδή τόσο εγώ όσο και το περιβάλλον μου δεχθήκαμε δεκάδες τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων φίλων και συνδημοτών, που  διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την επιτυχία -μόνον όσοι έχουν μάτια και αυτιά “κλειστα” στις επιτυχίες της δημοτικής αρχής δεν την είδαν-και με απορία ρωτούν για την παραίτησή μου , θεωρώ χρέος μου και ανάγκη μου ταυτόχρονα να αποκαταστήσω την αλήθεια,αν και το έκανε ήδη η Δήμαρχος, η οποία φροντίζει για εμάς πριν από μας.

Η μια και μοναδική αλήθεια λοιπόν είναι ότι η Ανθοέκθεση Σκύδρας ήταν απόλυτα επιτυχής καθώς εκπληρώθηκε ο σκοπός και ο στόχος της, που είναι η εξωστρέφεια, η προσέλκυση επισκεπτών, η τοπική ανάπτυξη, η προβολή κι ανάδειξη του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού, η ψυχαγωγία και η διασκέδαση.

Και δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι εκθέτες μας, οι επαγγελματίες της πόλης, το πλήθος των επισκεπτών, οι συμμετέχοντες στις καθημερινές παράλληλες δράσεις, οι 500 και πλέον φιλοξενούμενοί μας από 19 Συλλόγους Θεσσαλίας και Μακεδονίας!

Δεύτερον η παραίτησή μου από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού ήταν προειλημμένη απόφαση, όπως κι αυτές των Αντιδημάρχων, που προηγήθηκαν εμού και ανέλαβαν την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία από τον Σεπτέμβριο του 2023 και μετά.

Οι λόγοι έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από την Δήμαρχο. Ανέλαβα το συγκεκριμένο τρίμηνο προκειμένου εκτός των άλλων να διοργανώσω τις δύο από τις μεγάλες εκδηλώσεις του Δήμου μας,το Καρναβάλι Σκύδρας και την Ανθοέκθεση Σκύδρας τις οποίες έφερα σε πέρας έχοντας στη διάθεσή μου  πολύ μικρό χρονικο διάστημα προετοιμασίας και για τις οποίες κατέθεσα προσωπικό χρόνο, αγάπη, μεράκι και ψυχή και σκληρή δουλειά. Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της Δημάρχου συνεχίζοντας την άσκηση των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Γιακαμόζη Μαρία Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου