Friday, 29 March, 2024

Μαρία Γιακαμόζη: Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της Δημάρχου Σκύδρας

Μαρία Γιακαμόζη: Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της Δημάρχου Σκύδρας
Ένα μεγάλο “ευχαριστώ”!
Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι με την ψήφο σας, μου χαρίσατε το ταξίδι αυτό στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην προσφορά στον συνάνθρωπο!
Ευχαριστώ απο καρδιάς τη Δήμαρχο Σκύδρας, που με τίμησε τετράκις με την εμπιστοσύνη της ορίζοντάς με Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Μενηίδος, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για τις μεγάλες εκδηλώσεις του Δήμου, Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής και πρόσφατα Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Μενηίδος!
Ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό του Δήμου και ιδιαίτερα την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την εποικοδομητική συνεργασία!
Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου Αντιδημάρχους, τους Προεδρους των Ν.Π. και τους Προέδρους των Τ. Κ. για τον κοινό αγώνα!
Είχα την ατυχία και την τύχη μαζί να αναλάβω την νευραλγική αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας,Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού..
Ατυχία, διότι εξαιτίας των μέτρων προστασίας και των συνεχών απαγορεύσεων δεν κατάφερα να διοργανώσω ως αρμόδια Αντιδήμαρχος-τραγική ειρωνεία-την Εμποροπανήγυρη, την Ανθοέκθεση, το Σκυδραϊκό Καρναβάλι, εκδηλώσεις, των οποίων τη διοργάνωσή αναλάμβανα ως Εντεταλμένη.
Τύχη, διότι είχα τη δυνατότητα, από τη θέση, που με όρισε η Δήμαρχος να παράξω κοινωνικό έργο προσφέροντας τόσο προσωπικά όσο και μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου στην επίλυση των προβλημάτων των συνανθρώπων μας!
Η στήριξη των αδύναμων και ευάλωτων συμπολιτών μας ήταν, είναι και θα είναι υψηλά στις προτεραιότητες της δημοτικής μας αρχής αλλά εντάθηκε ακόμη περισσότερο τον καιρό του κορονοϊού. Δράσαμε άμεσα στοχεύοντας με επιτυχία στην ενίσχυση με κάθε τρόπο της κοινωνικής αλληλεγγύης!
Με την πίστη ότι ανταποκρίθηκα επαρκώς στις προσδοκίες της Δημάρχου και των συνδημοτών μου παρά τις δυσκολίες και τις αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας, παραδίδω με χαρά την σκυτάλη σε γυναίκα αντιδήμαρχο!
Εύχομαι σε όλους τους νέους Αντιδημάρχους δύναμη, καλή και δημιουργική θητεία!
Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της Δημάρχου μας και των αντιδημάρχων συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις μου στο έργο της δημοτικής αρχής!
Σας ευχαριστώ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου